Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Jak najszybciej , Recznie wbic level 30 ?:)

Rozumiem ze Xp Boost na 1dzien i wygrane , Ale w sensie tryb .

Na jakich trybach od jakich leveli grac ?

Widzialem kiedys gdzies rozpiske , Ze np. na 15levelu dostajemy tylko 50% IP i XP za wygrana .

Moglby mi to ktos wytlumaczyc i podpowiedziec ?:)

Edited_1.png

Opublikowano

Aram/Dominion najwięcej i najszybciej ;)

Nie ma czegoś takiego jak 50%Pz i Pd, zawsze dostajesz fulla :)

graphic.png

Opublikowano

@up wcale że nie, pz dostajemy różnie w% zależnie od poziomu, jednak rozpiski tej nie mogę znaleźć.

Graj dużo gier na aramie, boosty( to już wiesz), graj najlepiej premade wtedy większa szansa na wygraną co z tym idzie więcej pd.

Opublikowano

Graj głównie aramy i dominiony, za te właśnie tryby dostaniesz najwięcej i najszybciej w sumie wbijesz expa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Specjaliści od level'owania kont widzę :O

Wszyscy wyżej - nie słuchaj się ich.

Chcesz szybko wbijać level, kup boost'a XP na 3 dni/tydzień (czy ile to tam) i graj cały czas łatwe boty na 3v3 (Twisted Treelane). ;)

Opublikowano

Chcesz szybko wbijać level, kup boost'a XP na 3 dni/tydzień (czy ile to tam) i graj cały czas łatwe boty na 3v3 (Twisted Treelane). ;)

Z ktorych po 10levelu bede dostawal 80% expa , A od 20 tylko 60% bodajrze ... He ... 

Edited_1.png

Opublikowano

Marnotractwo boosta,

Według mnie wszędzie leci tyle samo expa, lecz faktycznie na ARAM'ach i Dominion trochę krócej trwa gra, 

Ja bym kupił boosty na dni i wygrane, i grał  ARAM-Dominion-5v5-ARAM-Dominion-5v5 żeby nie przyzwyczajać się do 1 trybu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...