Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie AC I

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem sobie dziś gazetkę cd-action, gazeta zawiera grę AC I. Tylko że gra jest po ang., a ja jestem do dupy z ang. Jest jakieś spolszczenie? ( napisy) Jak jest to skąd moge je pobrać?

giphy.gif

Opublikowano

Spolszczenia Do Assassins Creed 1 Nie ma :/

Jedynie możesz kupić odrazu z dubbingiem

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

skoro masz polską wersję, to wystarczy że pobierzesz piliki językowe i podmienisz za np. angielskie i ta da, masz polską wersję. Przecież tak samo działa każde inne spolszczenie...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up nikt ci nie da, bylo by to przestepstwem

nie masz praw do polskiego dub/napisów z tego powodu, iż masz jedynie angielską wersje gry

polskie napisy/dub naleza do polskich dystrybutorów

mozesz se pobrac poslka wersje AC 1 i podmienic pliki jezykowe

Opublikowano

@up nikt ci nie da, bylo by to przestepstwem

nie masz praw do polskiego dub/napisów z tego powodu, iż masz jedynie angielską wersje gry

polskie napisy/dub naleza do polskich dystrybutorów

mozesz se pobrac poslka wersje AC 1 i podmienic pliki jezykowe

Skoro mam pobrać polską wersje AC1 to będzie legalne i jak już ją bym pobrał to po uj mam podmieniać pliki językowe?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...