Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z myszką A4Tech

Patrykx98

Pytanie

Opublikowano

Kupiłem mysz A4Tech X7 F3, podłączyłem ją jak należy do komputera , a ona do momentu włączania Windows 7 64bit  działała , potem nagle się wyłączyła. Po podłączeniu 2 myszki
zainstalowałem sterowniki dołączone w pudełku. I myszka tak jak nie działała tak nie działa.
System windows wykrywa ją jako nieznane urządzenie. Szukałem tez sterowników na innych stronach żadne nie działały. W biosie jak i w systemie mam wszytko ok.

Macie jakieś pomysły, co zrobić by myszka zaczęła działać

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up. bardzo mądre ;_;

Miałem śmiesznie podobną sytuacje z moim telefonem, spierdzielił się system i nagle wszystkie USB oprócz myszki/klawiatury kaboom.

Po 3 resetach się troche zirytowałem.. U mnie przeszło po 2 dniach, usuń stery i resnij pc, podłacz sprawdź.

graphic.png
Opublikowano

1 podłącze to samo . podłaczałem do róznych portów nic nie dało. Przeinstalowałem stery to samo.

Chyba tu chodzi o stery od producenta

Opublikowano

Słuchajcie panowie , szperałem po innych forach i natknałem sie na podobny problem ale gosciu mial viste. Jemu przysłali pewien plik. Pobrałem go i zainstalowałem. potem usunołem urządzenia starą mysz i te z inne urządzenia
Zrobiłem restart mysz działa ,ALE po pokazaniu sie pulpitu w rogu windows odnalazl nowe urzadzenie i szuka sterowników np z windows uptade. No i właśnie myszka chodzi do tej pory aż windows skończy szukać sterów do urządzenia
Patrzyłem w menedzer urządzeń i w trakci gdy windows szuka tych sterów w myszkach jest nieznane urządzenie , a jak gdy już windows skończy to robić to znowu się robi to samo.
Jakieś pomysły jak to zatrzymać ? 

Opublikowano

Kupiłem mysz A4Tech X7 F3, podłączyłem ją jak należy do komputera , a ona do momentu włączania Windows 7 64bit  działała , potem nagle się wyłączyła. Po podłączeniu 2 myszki

to nie podłączaj tej 2 myszki.

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...