Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam fajnej gry takiej jak SKILL lub Bf play4free.
tylko żeby nie trzebabyło wydawać kasy np na bronie.
i grafika aby tez była troche dobra

sygnatura2.png

Opublikowano

W bf heroes grałem tam też trzeba kase wydać

sygnatura2.png

Opublikowano

Wiem, że raczej szukasz Play4Free ale warto kupić sobie CS:GO i być pewnym , że w IS'ie nie ma żadnych super dodatków etc..., a wydatek około 20 złotych to nie majątek

2u40wi1.jpg

Opublikowano

W Counter-Strike: Global Offensive jest strasznie dużo cziterów, a Valve nic sobie z tego nie robi, a szkoda.

Polecam Team Fortress 2.

Opublikowano

W Counter-Strike: Global Offensive jest strasznie dużo cziterów, a Valve nic sobie z tego nie robi, a szkoda.

Polecam Team Fortress 2.

Właściwie to w CS:GO nie ma cheaterów :D Przegrałem 130h i nigdy nie miałem takie sytuacji.

Co to tematu:

Blacklight Retribition.

Opublikowano

@up

Mam przegrane ponad 300h i cheaterów jest bardzo dużo. Dziś valve wprowadziło dodatek więc pewnie będzie ich mniej.

Opublikowano

@up2 ja tak samo jak @up dużo cheaterów widziałem a najwięcej na turniejach

@topic zobacz grę world of tanks, world of warplanes, i combat arms jeszcze niegrałem ale kolega mówi że fajne

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Mass Effect 3 Multiplayer. Well tutaj mamy tryb hordy ale nie jest to Pay 2 Win całkowicie dlaczego?

Pakiety z ekwipunkiem w grze możesz kupować albo za kredyty w grze, albo za punkty bioware chociaż według mnie, lepiej poświęcić trochę czasu na farmę na srebrnym lub złotym poziomie trudności, zdobyć swój pierwszy milion w tej grze. I na początek kupić pakiety rekruta po podstawowe bronie i postacie, ewentualnie możesz pakiet weterana z którego masz już lepsze postacie jak Turiański Żołnierz czy Adept Asari.

Well od biedy możesz też Ulepszony Pakiet Widma ale on kosztuje 99 tysięcy kredytów, ale z niego wypadają już perełki co do postaci oraz broni.

W czym problem jest? Gra od roku czasu nie ma już supportu, gdyż team odpowiedzialny za MP w ME3, został skierowany do prac nad nowym Mass Effectem lub Dragon Age: Inkwizycja. Więc nie ma już ban waves, można czitować i modować grę na PC jak wlezie.

Do tego też powrócił ostatnio bug z nieskończoną ilością rakiet.

Opublikowano

Może być też gra z kupowaniem waluty premium ale za polskie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Może być też gra z kupowaniem waluty premium ale za polskie.

Bioware Points kupujesz za Polskie, tyle że doładowujesz to jak PSC lub coś innego.

Opublikowano

może Blacklight Retribution :all bronie i dodatki gadźety stroje są za hajs z gry,mało haxów gra dostępna na steam'ie.Plus gra się przyjemnie

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...