-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
betowen1950
betowen1950
Szukam pomocy
Witam bardzo sedecznie. Otatnio ściagnłem na komputer tapety ze strony torrenty.org i od tamtego mometu przestał mi działa dzwięk. Wogule nie mam ikonki ( żeby zwiękrzyć dzwiek ani zmniejszyć ) . Bz dzwieku niechce mi się otwierać 90% programów. Moge glądać tylko filmy i to bez dzwieku . Tak to wlanczam programy , lub gry i się nie chcą włączyć , tylko wyskakuje komunikat audio coś tam coś . Przeszkanowałem komputer ( dzień wcześniej skanowałem i był czysty ) i znalazło mi przeszło 600 wirusów . Usunołem wszystkie , ale teraz nawet w panelu sterowania nie widać mojej karty dzwiękowej . Wogle to nie mam oddzielnej karty dzwiękowej tylko w plycie glównej cś jest co mi umożliwia dzwięk czy jak się to nazywa .
Z tego c wiem to musze ściągnąć sterowniki ze strony giabyte . Niestety nieposiadam Plyty ze sterownikami bo zgubiona jest. Bardzo prosze was o pomc . Mam kilkuletni windows xp home edytion 32bitowy 2gB ram grafika ati raadeon 2600 pro. plyta główna to giabytesoccked 775 GA - P35-DS3R . Byłem na stronie producenta ale ja się na tym nie znam . Licze na wasze wsparcie.
Ach ta kasa ;]
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.