Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 szybkie pytania.

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać dzisiaj, kilka godzin temu. Aktualnie 32 lvl, 902k srebra, 12,5k battlepoint. Mam kilka pytań. Do czego używa się battlepoint, czy jest możliwość zdobycia golda za darmo? Do czego służy bijuu jeżeli nie ma go w walce? Bo nie wiem czy opłaca się ulepszać.

Opublikowano

Więc tak. battlepoint jest to suma "mocy" twojego eq wszystkich ninja, Golda za darmo zdobyc się nie da ;c, bijuu mozesz sobie kliknac "display" i wtedy bedzie przy tobie (dodaje ci bonusy do każdego ninja w teamie.

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Więc tak. battlepoint jest to suma "mocy" twojego eq wszystkich ninja, Golda za darmo zdobyc się nie da ;c, bijuu mozesz sobie kliknac "display" i wtedy bedzie przy tobie (dodaje ci bonusy do każdego ninja w teamie.

Lipa, czyli z vipa za darmo nici. Z tym display ogarnąłem wcześniej, ale nie wiedziałem czy dodaje bonusy jeśli nie pojawia się w walce. Więc opłaca się go ulepszać? Btw. o co chodzi z ulepszeniem bijuu? Need: 1 turn.

Opublikowano

Każdy bijuu ma 10lvl a juz wbijesz sobie 10lvl to potem masz 2 ogoniastego , 3 ogoniastego itd :D (z każdym poziomem i nowym bijju daje wiecej bonusów do twoich ninja)

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Każdy bijuu ma 10lvl a juz wbijesz sobie 10lvl to potem masz 2 ogoniastego , 3 ogoniastego itd :D (z każdym poziomem i nowym bijju daje wiecej bonusów do twoich ninja)

Czyli po wbiciu mu 10 lvl'u będzie dwuogoniasty? Okej, to git. Zauważyłem, że co każde dzienne logowanie miałem po 30 golda i tak do 90, z tego co zauważyłem to VIP 100, trochę chamsko z ich strony. :D Opłaca się kupować golda? 3,43 euro bodajże za 200 jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...