Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer dedykowany 1&1. Opinia!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Chciałbym postawić serwery Minecraft w mojej sieci.

Przeszukiwałem neta i znalazłem taką ofertę:

http://www.1and1.pl/serwery-dedykowane?linkId=hd.subnav.serwery-dedykowane

A konkretniej to ta za 79,90zł.

Jeżeli ktoś miał tam cokolwiek, to może powie mi ktoś, czy po wykupienia serwera dedykowanego można na nim stawiać serwery Minecraft?

Napisałem już do nich na e-maila, ale szybszą odpowiedź mógłbym otrzymać od was, a oni potwierdziliby tylko moje nadzieje :P

Like za odpowiedź :P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

To jest do 16gb za 79,90zł dostajesz gówno 2gb ramu. Odradzam 1&1 drogo. Lepsze ovh.pl. Serwery mc można spokojnie stawiać w obu firmach.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP

Dzięki.

80zł za takie coś ;(

Myślałem, że to jest za 80zł ale z 16 GB RAM xD

Źle coś przeczytałem dzięki xD

To może ktoś mi poleci w miarę tanie Serwery Dedykowane do 100zł? (O ile takie istnieją) albo serwery VPS też do 100zł?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ja bym polecił ofertę Obsydian na Fiberhost (150zł za 64 gb ramu) , chodź wiem, że pewno wolisz na dedykach i Vpsach i że cena Cię nie zafascynuje.

@up z OVH.pl praktycznie każdy hosting serwerów minecraft korzysta, ale jedna jest wada na hostingach serwerów minecraft, a mianowicie jeżeli jakiś serwer obciąży mocno maszynę to ty też doznasz lagi, wiem bo miałem tak przez kilka godzin.

W każdym bądź razie najlepszego dedyka znajdziesz na OVH.pl

Opublikowano

Dziękuje, wszystkim za odppowiedzi!

Temat można zamknąć :P

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...