Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] zmiany w runach ?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  widzialem ze maja zajsc zmiany w runach. Mam tutaj pytanie gdyz nie mam czasu zeby sie za bardzo wczytywac w to.

Co te zmiany spowoduja?   ( nie chodzi mi zeby ktos wypisywal co sie stanie tylko o wnioski) czy jakis run nie bedzie sie oplacalo kupowac?

u1lc.png
Opublikowano

Lekki nerf run pod AD, tankowie w late będą mieli lepiej, jeżeli wezmą runy /per lvl, nic więcej.

Opublikowano

Po prostu chcą, aby było więcej opcji. Obecnie seale na pancerz są najczęstszym wyborem wśród wszystkich dostępnych run - dalej będzie opłacało się je kupić, po prostu nie będą już TAK uniwersalne, jak są teraz. Kradzież zdrowia to po prostu kolejny cios w kradzież zdrowia - chociaż polepszają masterkę feast (regeneruje o 1HP więcej za zabitego stworka) co ma niby "zbalansować" te zmiany.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nic nie zmieniaja, ja zostaje na uniwersalnych AD/AP nic nie zmieniam ponieważ mam to gdzieś a to kilka % na prawdę nic nie zmienia, mam 6% kradzieży z esencji i grajac ADC kradną one może z 7-9 HP na początkowych lv, a koszt tych esencji to jakieś 6k IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...