Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer a wyjscie z brązu

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na jakim serwerze łatwo wyjść z brązu i silvera ?

Aktualnie gram na Europe nordic east i nie moge wygrac ani jedego meczu xD (rankingowego)

Opublikowano

EUNE, btw. widzę osoby na yt które udowadniają że da sie wygrać mecz z nobami w teamie i zaczynali od Brązu V, wszystko zalezy od Ciebie a nie od teamu. Jak na EUNE przegrywasz to inne serwery też nie dla Ciebie.

Opublikowano

Większość w tej grze zależy od szczęścia, jeżeli chodzi oczywiście o solo q. Zasypie się pewnie ten temat graczami, którzy twierdzą, że sami mogą wycarrować grę 1 vs 5 , oczywiście nie masz co ich słuchać, większość to dzieciaki z kupionym boostem. Trzeba nabrać dystansu do gry, skupić się wyłącznie na sobie i na swojej pozycji, wtedy dobrze się szkolisz i możesz coś osiągnąć. Nie pchaj się na siłę na inne linie by im pomóc, czy też nie wchodź do walki, w której możesz zginąć. Nie warto poświęcać się dla innego gracza, strata golda.

Grałem na West, Nordic i Rosyjskim, według mnie najlepiej na Rosyjskim, gdyż tam możesz mieć bez większego szczęścia po 8 wygranych w rzędzie.

Opublikowano

Ja z b4 do silvera 3 jakos wyszedlem (mam nadzieje na golda). wiec EloHel to jedno wielkie oszustwo wymyslone przez unskillow siedzacych w brazie. 

Moje zdanie jest takie ze ktos musi tworzyc ''braz''. Gdybys dobrze gral to bys wyszedl ale niestety musisz sie podszkolic, wiec nie pierdol ze nie mozna wyjsc.

Btw - wychodzilem - riven,zedem,panteonem,diana

Opublikowano

Ja z b4 do silvera 3 jakos wyszedlem (mam nadzieje na golda). wiec EloHel to jedno wielkie oszustwo wymyslone przez unskillow siedzacych w brazie. 

Moje zdanie jest takie ze ktos musi tworzyc ''braz''. Gdybys dobrze gral to bys wyszedl ale niestety musisz sie podszkolic, wiec nie pierdol ze nie mozna wyjsc.

Btw - wychodzilem - riven,zedem,panteonem,diana

A czy ja gdzieś pisze że nie można wyjść z brązu ? Wiem że można wyjść ale najlepiej się gra duo i masz większa szanse na wygraną ;)

Opublikowano

Na obu serwerach ten sam poziom, jedynie D1+ na wescie się różni ponieważ grają tam streamerzy.

graj tam gdzie masz kolegów bo brąz to wszędzie ten sam shit.

Opublikowano

Większość w tej grze zależy od szczęścia, jeżeli chodzi oczywiście o solo q. Zasypie się pewnie ten temat graczami, którzy twierdzą, że sami mogą wycarrować grę 1 vs 5 , oczywiście nie masz co ich słuchać, większość to dzieciaki z kupionym boostem. Trzeba nabrać dystansu do gry, skupić się wyłącznie na sobie i na swojej pozycji, wtedy dobrze się szkolisz i możesz coś osiągnąć. Nie pchaj się na siłę na inne linie by im pomóc, czy też nie wchodź do walki, w której możesz zginąć. Nie warto poświęcać się dla innego gracza, strata golda.

Grałem na West, Nordic i Rosyjskim, według mnie najlepiej na Rosyjskim, gdyż tam możesz mieć bez większego szczęścia po 8 wygranych w rzędzie.

Dobrze Powiedziane...

Like...

Pozdrawiam... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/33807110

Ja na 2 koncie w tym sezonie miałem Silver 5 a na Głównym mam Platyne 2. Aktualnie posiadam Gold 4 i chce ci pomuc w wyborze postaci na dana linie.

TOP - Renekton polecam poradnik Nervariena który pojawił sie nie dawno.

Mid - Kayl Maksujemy E co daje nam bradzo ale to bardzo mocna gre po złapaniu 2-3 killi jestesmy praktycznie nie do zatrzymania a w dodatku mamy ulta którym możemy chronic carry.

ADC - Tristiana ponieważ jest łatwym adc w mid i late game chociaż ma w erly problem jeżeli trafi na godnego przeciwnika ale w silver czy brazie to watpie ze beda ci przeszkadzać w expieniu do 6 lv potem ty masz przewage 1 idzie Infinity Eage !

Jungle - J4 lub Wukong :)

Supp - tu jest troche cieżej bo trzeba dobierac do swoich umiejenosci polecam Thresha ma bardzo skilowe Q i E :) Leone trzeba znac troche mechaniki. 

Jeżeli chcesz sie czegoś wiecej dowiedzieć pisz na PW, może pogadamy na TS i podam jakies lepsze skazówki bo to to takie troche lipne moim zdaniem. 

@edit

Najłatwiej wygrac gre z Mida i Topa

około 70% poczatkowych gier rankedowych nie jest moja :)

@Wifi Streamer

A co do Rosyjskiego servera, można mieć tam po 8 wgranych z rzedu na EUNE tez mozna mieć chyba ze ci brakuje skila a tam jest niższy poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...