Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF BC2 na 20-30fps

Gryll1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem tkwi w tym, że w battlefield bad company 2 na rozdzielczości 1024x768 mam 20-30fps. Wydaje mi się, że powinienem mieć więcej, mój komp:

AMD athlon 64 x2 5000+ 2.6 ghz

GOOD RAM 3 GB RAM ddr2

NVIDIA GTS 450 512mb

Windows 7 ultimate 32-bit

Dodam jeszcze, że chciałem zmienić rozdzelczość na 800x600, ale się nie da. Tam gdzie się wybiera rozdzielczość nie ma opcji na 800x600, najmniejszą rozdzialka jest 1024x768. Zatem co zrobić bym miał choć te 40-50 fps ?

Opublikowano

Według gry-online.pl mieścisz się

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49381

Ja mam 80-100 fps. Intel Quad Core (2) @2.8GHz RAM 4GB DDR 2  ATI Radeon HD 4800 512 MB w użyciu  (768 MB mam) Windows XP

Fakt. Masz ciut lepszy procesor ode mnie no i 1 gb ram więcej, ale ta różnica mnie przeraża ty masz 80-100fps a ja 20-30fps ;oo Szkoda ze nie wiem jak zmienić rodzielczość. A ty na jakiej grasz rozdzielczości ?

Ponad to zaktualizowałem sterowniki do mojej gts 450, zmieniłem directx na 10 i dalej 20-30fps ^^. HELP ME ! 

Opublikowano

Przecież te battlefieldy mają tak kiepską konfiguracje jeśli chodzi o sprzęt że to jest tragedia.

Jeśli chodzi o twój procek gryll to on nie daje rady w bc2 bo athlon to trup. (Samemu sie przekonałem).

Quad to co innego, intel lepiej radzi sobie w grach, chociaż gry są robione pod AMD (bo przetargi wygrali) to tak czy siak ich procki/karty są porównywalne do zielonych/Intela jeśli chodzi o gry. :P

Tyle w temacie.

Zawsze możesz spróbować defragmentacji, ccleaner, jakiś skan virusów. Zainstaluj starsze sterowniki i zobacz bo może pomóc.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...