Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od wczoraj ścina mi naruto ? Wina odemnie czy każdy tak ma ?

SlaRxKRUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie od wczoraj od godziny 23 scina naruto, pasek nie ładuje się do konca itp, jak odświeże to pogram 5min i znowu. ;/

Pomocy

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Też mam problem z naruto. Włączam misje laduje się i nie mogep poruszyć postacią by dojść do wrogów ;c nie wiem o co chodzi ale przez to nie bd mógł wbić lvl ;c 

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Ja gram około miesiaca i dopiero od wczoraj tak mam. żadnych wirów czy coś nie mam bo patrzylem. A kompa lipnego nie mam (core i5 4x 3.4 , gtx 660OC 2gb ddr5, 8gb ram) net (10mb)

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Teraz sprawdziłem na drugim komputerze o wiele słabszym i tam elegancko śmiga. Wiec nie wiem juz o co kaman. Spróbuje poaktualizować jakieś wtyczki bądź jave. Bóg wie co. ;/

2mx0bph.jpg

Opublikowano

mam podobny problem jak krupcio, jest on spowodowany rekrutacją Ino z tawerny.Gdy biorę ją do formacji gra się buguje.Do supportu nie napisze, nie znam biegle angielskiego.

Opublikowano

Już wszystko wiadomo, gdy masz ino w formacji albo atakujesz kolesia co ją ma wtedy sie buguje gra. Oby szybko to naprawili bo jest masakra :D

2mx0bph.jpg

Opublikowano

mam to samo

nawet gdy chce zatakować kolesia na arenie ładuje się pasek i po chwili przestaje,

a na Realm gdy podchodzę np: do Anko nic się nie dzieje a czasami nawet nie mogę się ruszyć z miejsca żeby podbiec 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dzieje się tak przez bug z Ino (gdy masz ją w formacji albo twoj przeciwnik ktorego chcesz zaakatowac na arenie to wtedy sie pasek nie laduje)

2mx0bph.jpg

Opublikowano

a czemu przez Ino miałem już ją dawno i działało normalnie dopiero od wczoraj tak mam -.-

@Edit    kiedy to naprawią bo się nie da grać -.-  wywaliłem ino z formacji ale dalej to samo -.-

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

a czemu przez Ino miałem już ją dawno i działało normalnie dopiero od wczoraj tak mam -.-

@Edit    kiedy to naprawią bo się nie da grać -.-  wywaliłem ino z formacji ale dalej to samo -.-

Pewnie ścina Ci jak kogoś atakujesz a to dlatego że typo ma ją w formacji. To działa w dwie strony. Wgl nawet jak klikniesz w TEAM na Ino to się scina :D

2mx0bph.jpg

Opublikowano

powalone przez to nie mogę robić Daily a potrzebuje jeszcze 7 książek do kakashiego 

Już naprawili przynajmniej na serwerze 277 CAMEL

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Działa wam Statue Fight ? bo jak klikam na to to pisze wszędzie że moge odebrać nagrodę i że mam 1000 frutis

tak samo w zabiciach mam 100 a wszędzie trzeba 1000

super dałem Edita a napisało mi posta i dostałem ostrzeżenie -.- 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...