Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złamanie sieci wifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie posiadam żadnej wiedzy na ten temat, mam kilka sieci wokół mnie - mają zabezpieczenia WPA lub WPA2. Jest jakaś szansa na złamanie hasła? Już nie pytam czy osoba nie mająca żadnej wiedzy na ten temat [czyli ja] tylko czy w ogóle jest jakaś szansa np. dla doświadczonego 'hackera'. Są jakieś poradniki może? Jakby ktoś chciał mi pomóc to chętnie skorzystam :)

Opublikowano

Szanse zawsze są jak odpowiednio do tego podejdziesz, ale na początek warto byś zapoznał się możliwymi konsekwencjami takiej drogi/zabawy. To nie miejsce na to ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak ktoś wie jak to ustawić to proszę o kontakt :)

/Ale ten bruce jest tylko do łamania .RAR tak jest tu napisane :/ Jakieś inne pliki?

Szukaj... nie licz na innych jeśli chcesz się w to bawić :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak ktoś wie jak to ustawić to proszę o kontakt :)

/Ale ten bruce jest tylko do łamania .RAR tak jest tu napisane :/ Jakieś inne pliki?

brute force to tylko algorytm, żaden program. sprawdza on wszystkie możliwości więc jak ktoś nie jest na tyle głupi by dać proste pod względem długości i zestawu znaków to lamanie bruteforcem jest praktycznie awykonalne.

http://hacking.pl/artykuly/47/hacking-wifi-wpa-wpa2/ tutaj masz jak sobie poradzić z wykorzystaniem, jak już ktoś wspomniał 'backtrack' - a.

Opublikowano

Jak zabezpieczone za pomocą WPA/WPA2 to powodzenia :) Najlepsze rozwiązanie to router + openwrt + aircarck.

Jak zabezpieczone za pomocą WEP to aircrack na kompie i jazda, hasło masz po 10(?)min.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...