Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z flashmode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam android 4.0.4 telefon to Sony Ericsson Xperia x10 mini pro (sk17i) i chciałem wrócić do starszego softu, aby móc wykonać rooting. Problem jest taki, że przy włączaniu flashmode zawiesza się cały system i trzeba go restartować :( wszystkie sterowniki usb itp. mam zainstalowane

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

a nie lepiej użyć opcji "Oprogramowanie Sony"? chyba jest tam taka opcja USB, wg. mnie telefon powinien automatycznie po kliknięciu "Flash" przełączyć się w tryb Download/Flashmode

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

poza tym, poprzez zawieszenie masz na myśli brak reagowania na panel dotykowy? w tym trybie on nie działa poprostu

poza tym, poprzez zawieszenie masz na myśli brak reagowania na panel dotykowy? w tym trybie on nie działa poprostu

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Mówiąc zawieszenie mam na myśli to, że zawiesza się komputer, a nie telefon (telefon podczas wchodzenia do flashmode jest wyłączony więc nie może się zawiesić)

a nie lepiej użyć opcji "Oprogramowanie Sony"? chyba jest tam taka opcja USB, wg. mnie telefon powinien automatycznie po kliknięciu "Flash" przełączyć się w tryb Download/Flashmode

Nawet podczas używania oprogramowania od sony (próba update softu) program próbuje sam dostać się do trybu flashmode, jednak wynik taki sam (zawieszenie komputera)

mówiąc flashmode masz na myśli tryb download?

Nie :) do downloadu itp. służy tryb MPT (czy jakoś tak :P nie pamiętam dokładnie nazwy) i jest to normalny tryb androida. Flashmode służy do wgrywania nowego softu, edycji systemu itp. Coś, jak taki windowsowy BIOS z większymi możliwościami

Kup nowy telefon.

Zgłoszony

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Problem sam się naprawił :D do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...