Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania

niniaax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam komputer

Nvidia 9800gt 512 mb 

3gb ram

i3 2,93 Ghz

Windows 7 Hp

Jakie czesci  moglbym dolozyc zeby bf 4

poszedl mi na srednich ???

Poki co strasznie mi scina na niskich 32 bit ustawieniach a nie chce zeby zmarnowalo sie ok 300 zł bo mam tez premium

Opublikowano

na tych częściach pójdzie Ci na minimalnych i może ciąć

musisz dokupić 4gb ram oraz chociarz i5 4-rdzenie

no i oczywiście karta grafiki co najmniej jakiź GTX 660 wzwyż, gra ma spore wymagania

przykladowo ja mam 8gb ram i procek i5 4rdzenie 3.4ghz i karta ATI HD7950 i na ultra chodzi na jakieś 65fps nie bez powodu napisali w wymaganiach gry na np. ENC karta grafiki 3gb ramu

do bf4 lepiej kupić coś z RADONÓW ponieważ DICE ściśle wspólpracuje z tą firmą i nawet stwoezyli specjalną technologię zamist directx jest MANTLE ale tylko dla AMD, ta technologia odciąża procesor i polepsza grafikę

Opublikowano

nie kupuj gotowców to jest najgorsze co można zrobić, żadnych gotowców z allegro czy ze sklepów, są sklepy które oferują wybór części i potem Ci złożą komputer za darmo z jakich części będziesz chciał np. morele, czy techplantet, w gotowcach wciskają gówniane części, które tak na prawdę są tańsze i porównywalne z o wiele lepszymi.

w tym zestawie to tak, slaby zasilacz, slaba karta grafiki, i dobry jest jedynie procesor nic wiecej, do porównywarki cen skorzystaj ze skąpiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...