Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jeśli w dodam  do  intra np.  jakąś muzykę  to mogą mi dać ostrzeżenie  lub  usunąć film  czy coś  innego zrobić?  (chodzi o prawa autorskie) ( chodzi o takie zwykłe nagrywanie, bo słyszałem ze jak ktoś ma podpisanego partnera yt to mogą  usunąć  film za prawa autorskie  i sprawy w sądzie są itp. )

Opublikowano

Musisz mieć prawa autorskie do muzyki jeśli chcesz zarabiać na tym filmiku. W sumie to nawet jakbyś nie zarabiał to też byś musiał, ale na takie niezarabianie YouTube przymyka oko.

Opublikowano

aha dziękuję za info :) a przymyka oko zawsze czy czasem się  doczepia do tego?

i jeszcze jedno pytanko jak dodam do opisu filmu nazwę muzyki to  mogę ją normalnie dodawać nie zarabiając na filmiku czy to dodanie nazwy do opisu nic nie daje ?

Opublikowano

Czasami usuną film czasami nic nie zrobią. Jeśli dodasz muzykę do opisu i nie będziesz zarabiał - to wszystko jest ok. Właściciel muzyki może Cię zgłosić wtedy usuną filmik, ale rzadko się to zdarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...