Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po roku przerwy chciałem powrócić do wota , ale napotkałem problem

mianowicie mam max 14fps o.O , a gdy celuje spada do 8.

Wg wymagań powinno odpalić się chociaż na srednich , ale na minimalnych takie cyrki mam.

Gram na lapku :

procek intel b960

karta graf geforce gt 620M (1gb , dedykowana)

4gb ram

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

kup nowy komputer

Top: zastosuj rzeczy z poradnikow jak poprawic fps. znajdziesz je w spisie najwazniejszych tematow

Opublikowano

Poczytałem , ale dziś odkryłem coś bardzo dziwnego. Z racji takiej , że to jest laptop to mam kartę zintegrowana i nvidie , ale gdy przelaczylem na zintegrowana mam prawie caly czas 40-50fps. To już jest dziwne... Jakieś propozycje co jest nie tak?

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Jaką masz nvidie, a jaką zintegrowaną. Zapewne jest tak, jak mówi up, ale to często nie jest spotykane. 50 fps wystarcza, więc problem w sumie rozwiązany ;p.

Opublikowano

nvidia geforce gt 620m

Co do powyższych wypowiedzi to owszem da się grać na minimalnych , ale skoro powinno działać lepiej to czemu nie próbować naprawić tego żeby działało jeszcze lepiej? :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

A jaką masz zintegrowaną? Lepiej grać na minimalnych przy 60 fps niż na średnich przy 15.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...