Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaczek GM Client By Terenzo.

benower11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sam początek chcę powiedzieć, że to serwer dedykowany! Pobrałem clienta by terenzo, serwer postawiłem na sf by terenzo, zalogowałem się do gry, wszystko okej, ale po dodaniu sobie GM nie widać znaczka nad głową.
Zmieniałem tylko serverinfo.py w plikch root, nic więcej.
Wie ktoś jak naprawić ten znaczek?

Opublikowano

Czy aby na pewno nadałeś rangę IMPLEMENTOR i zmieniłeś IP w navicat? wszystkie IP z końcówką 100 + pełen restart serwera i działa, jeżeli nie ruszałeś locale to nie powinno być problemu, a jak nawet ruszyłeś, to file archiver buguje niekiedy w locale te 2 pliki odpowiedzialne za znaczek gm, ale wtedy nad głową wyświetla Ci się biały znaczek.

Opublikowano

wszystko to zrobiłem, komendy itd działa, mam implementora, na innym cliencie widac znaczek (client by rykox)

Czy aby na pewno nadałeś rangę IMPLEMENTOR i zmieniłeś IP w navicat? wszystkie IP z końcówką 100 + pełen restart serwera i działa, jeżeli nie ruszałeś locale to nie powinno być problemu, a jak nawet ruszyłeś, to file archiver buguje niekiedy w locale te 2 pliki odpowiedzialne za znaczek gm, ale wtedy nad głową wyświetla Ci się biały znaczek.

To serwer dedykowany, więc co Ty mi tu gadasz o .100? ;x

Opublikowano

a czy pokazują Ci się napisy na czacie jak bijesz moba? sprawdź i napisz

dokładnie chodzi mi o ile hp mu zostało i wgl

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...