Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaki skin do pieseła?

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się spytać który z dostępnych skinów do Nasusa jest według Was najlepszy ;)

graphic.png

Opublikowano

Imo Piekielny, ładny art, w grze też wygląda spoko.

A własnie, zapomniałem, iż piekielny wykluczony bo mi się nie podoba :D

Lecz lajk za odp. poszedł ;)

graphic.png

Opublikowano

Jak co sie piekielny niepodoba to zastanów sie nad faraonem lub mrocznym tu juz łatwo samemu zdecydować czy woli się ciemnych bohaterów czy jaśniejszych

Opublikowano

Zdecydowanie faraon inne to masakra ...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Policyjny pies nasus, możesz bić typów i krzyczeć JP na 50% bo się troche cykam. Tak serio to najlepszy ten najnowszy skin za 1800.

Opublikowano

Dreadknight Nasus ? :) bardzo ładny,albo Pharaoh Nasus, moim zdaniem faraon nie jest zbyt ładny ale jest najlepszym skinem który daje klimat nasusowi, nasus przypomina jakiegoś tam Boga Egipskiego a Faraon Nasus daje ku temu fajny klimat czy jak to tam nazwać ^_^

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...