Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki komputer do gier do 30 tysięcy

keSar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam CI podać proponowany zestaw ?
Nie mam dużego doświadczenia w tak drogim sprzęcie ale widząc cene powiem CI że komputer będzie zajebisty.

Chodzi Ci o składaka, gotowego pc czy laptopa ?

Opublikowano

Nie mam dużego doświadczenia w tak drogim sprzęcie ale widząc cene powiem CI że komputer będzie zajebisty.

Składak

Opublikowano

To na co się odzywasz... Gotowiec, powaliło?

Bawisz się w chłodzenie wodne?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To na co się odzywasz... Gotowiec, powaliło?

Bawisz się w chłodzenie wodne?

Mogę się pobawić :P

Tylko jeszcze napisz czy to ma być cały komplet, czy może sama jednostka.

Cały komplet wraz z myszką, klawiaturą, słuchawkami, mikro, monitor

Opublikowano

Masz może miejsce (i chęci, pytam profilaktycznie) na 3 monitorki?

Będę musiał wywiercić kilka dziur w biurku ale tak, mam, zależy też ile cali

Opublikowano

Ja myślę, że ten by był lepszy:

http://www.morele.net/inventory/info/FaILty/

Montaż sobie dodaj sam, mnie sie już nie chciało ;d

Można dać chłodzenie wodne, ale ja tam sie na takim chłodzeniu nie znam. I też nie mogłem znaleść dodatkowych wentylów do budy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Chłodzenie wodne musiałby Ci składać ktoś kto się zna... ja Ci mogę podać elementy, ale fizycznie masz dużą szansę na utopienie czegoś...

Myślę, że w tej cenie zestaw Sweet Jesus + 3 monitory full hd i bedzie dobrze... ew. dac tam dwie 780ti

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Skoro facet sam nie potrafi dobrać sobie podzespołów, ba.. złożyć ich, co jest żadną filozofią i nie wymaga większego zaangażowania szarych komórek to już jednak przy LC trzeba mieć wiedzę i umiejętności :}

Niech weźmie jakiegoś Dark Rock Pro 2/3, do tego z 5 sztuk enermaxów 120 bądź czegoś innego, puścić to na 5v lub 7v i będzie cisza i chłód 

EMPTY :C

Opublikowano

Skoro facet sam nie potrafi dobrać sobie podzespołów, ba.. złożyć ich, co jest żadną filozofią i nie wymaga większego zaangażowania szarych komórek to już jednak przy LC trzeba mieć wiedzę i umiejętności :}

Niech weźmie jakiegoś Dark Rock Pro 2/3, do tego z 5 sztuk enermaxów 120 bądź czegoś innego, puścić to na 5v lub 7v i będzie cisza i chłód 

Zapomniałeś jeszcze wcześniej dodać, czy to nie jest troll.

LC zawsze może komuś zapłacić, żeby zrobił, jak będzie podkręcał, to mu się przyda i to bardzo.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...