Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beasty Riven or Beasty Syndra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Pytam tych którzy grają/grali na tym skrypcie jest on dobry do wyccarowania gry na topie ??? czy lepszy ten do syndry. Na cassio aktualnie kosze na midzie ale wole też mieć coś na topa więc nie wiem może jakiś inny champ i skrypt ( Yasuo praktycznie ciągle banowany odpada MAM VIPA)

Opublikowano

Ja gram cały czas na jednym i drugim.

Ale u mnie wygląda to tak.

Jak nie uda mi się dostać mida, to walcze o topa i biore BeastyRiven. Bardzo ładnie miażdży na lini, Twoj jungler nie ma dużo roboty więc siedzi mid/bot, wiadomo wardy na tribush i w okolicach barona warto trzymać, bo w moim wypadku gram agresywnie.

Ale jak bym miał porównywać te dwa skrypty... ciężko. Jeżeli jednak bym miał wybierać to Syndra, lecz nie mówię, że Riven słaba. Riven łatwo zkontrować, Syndra ładnie spami + op range + OP STUN! + OP BRUST... Aaa Riven gram na midzie vs Yasuo... totalna miazga :D

Opublikowano

Ja gram cały czas na jednym i drugim.

Ale u mnie wygląda to tak.

Jak nie uda mi się dostać mida, to walcze o topa i biore BeastyRiven. Bardzo ładnie miażdży na lini, Twoj jungler nie ma dużo roboty więc siedzi mid/bot, wiadomo wardy na tribush i w okolicach barona warto trzymać, bo w moim wypadku gram agresywnie.

Ale jak bym miał porównywać te dwa skrypty... ciężko. Jeżeli jednak bym miał wybierać to Syndra, lecz nie mówię, że Riven słaba. Riven łatwo zkontrować, Syndra ładnie spami + op range + OP STUN! + OP BRUST... Aaa Riven gram na midzie vs Yasuo... totalna miazga :D

Aha, temat do zamknięcia ogólnie na mida już mam cassio i nawet nieźle się sprawuje :) teraz potrzebował bym coś na topa a jak mówisz riven nie jest zła więc raczej ją wybiorę dzięki za odp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...