Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer

Mongolian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest ktoś chętny by napisać mi instrukcje jak obsługiwać trainera podczas sezonu jednego gracza w FUCIE?
Mianowicie po meczu jak mnie rozłącza nie dostaje coinsow ;_;

Opublikowano

Tu masz Instrukcję obsługi, aby było łatwo i wygodnie    :)

Uruchamiasz Fife w Oknie najlepiej rozdzielczość 800-640 czy jakoś tak, i tak aby uruchomiła się w okienku a nie na cały obraz

Potem uruchamiasz Trainera (Prawym, Uruchom z Prawami Administratora) 

Wchodzisz do UT.. Naciskasz wtedy F4, i ono niech będzie cały czas włączone. To da Tobie to że gdy znajdziesz przeciwnika to przy rozpoczęciu od razu będzie rozłączało i nie trzeba będzie czekać i wchodzić w cały mecz. 

I gdy wybierasz stroje, to naciskasz num 4 lub num 6 ( dodajesz 3 bramki ) jeżeli chcesz to możesz dodawać po 1 bramce lub też po 5 bramek, odpowiadają za to inne numlock-i, jednak ja cały czas używałem właśnie 4 bądź 6.

Te po lewej stronie go gdy jesteś gospodarzem (num 4 ) i analogicznie po przeciwnej stronie jeżeli jesteś w gościach. 

I to tyle. Potem przełączasz tylko numlockami zależnie od strony na jakiej się znajdujesz. Tylko pamiętaj aby włączać poprzedni numlock, 

Aktywny będzie się palił na czerwono.

Opublikowano

Bym spróbował ale z czasem i tak ban idzie miałem tak w 13 ale dałem 5:0 i opuszczenie meczu może dlatego.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...