Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fifa world

FastLuigi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witam wszystkich !:D

Mam taki problem z fifą world ,że jak ją włączam pojawia sie Messi i jest to kółko z ładowaniem po czym nastaje czarny ekran w grze i widac to kółko od ładowania i nic sie nie dzieje :( Czy ktoś zna jakis spocób na naprawe tego? próbowałem wielu rzeczy reinstal nie pomógł ,aktualizowałem sterowniki karty tez nic , C++ oraz NetFreamwork instalowałem takie co na innych forach podawali ale nic nie działa !:( Czy ktoś zna rozwiązanie tego roblemu? :D

Z góry dzieki za pomoc! Pozdrawiam!:D

Opublikowano

Jak narazie nikt nie wie co jest grane. Mi dziś raz włączyła się fifa  no ale nie mogłem biegać ani nic robić.... to wyłączyłem i już się nie chce włączyć 

Opublikowano

Wiec tak poradzilem sobie z czarnym ekranem wszystko sie ładuje i gdy pisze "Ładowanie na serwry gry" gra sie crashuje pisze "program fifa world przestal dzialac" :( czy ktos miał podobny problem?? i czy umie go rozwiązac

Opublikowano

Wiec tak poradzilem sobie z czarnym ekranem wszystko sie ładuje i gdy pisze "Ładowanie na serwry gry" gra sie crashuje pisze "program fifa world przestal dzialac" :( czy ktos miał podobny problem?? i czy umie go rozwiązac

I tried this solution and it worked.

Create a new folder on "С:/" and name it "Documents".

Go to С:/Users/ "Your Computer Name", right click on "My Documents" folder and coose "Properties".

Click on the "Location".

Click "Move" and move this "My Documents" folder to С:/Documents (this folder, that you`ve created earlier).

Agree to all pop ups.

Once it`s done, go to your new "Documents" folder and check if "FIFA" folder is there, if yes - reload the game.

Note: If in the process your "Documents" folder has been renamed to "My Documents", rename it back to "Documents" manually.

DZIAŁA POTWIRDZAM I POLECAM

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś ? A jeśli chodzi o ten crash to załóż nowe konto windows , ale tak żeby nie było polskich znaków takich jak '' ó '' , '' ł '' '' ż '' itp :D 

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...