Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test 9.0 już wystartował!

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juri  wot ustawia wszystko tak ze 1 ma duzo wygranych bitew  a 2 ma prawie 0 wygranych   ... logic wargowning

wkoncu tesotwy jupi :D

oby nie nierfili mojego Fv <3 bo go do 9.0 zrobie :D

Opublikowano

102 peny NA GOLDZIE i graj tu sobie przeciwko Ferdkowi.... (chyba, jeżeli dobrze widzę na screen'ie)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Tutaj jak widać ss strona Niemiecka ma 100% wygranej nie było nawet szans, ogólnie? Ruscy są bardzo słabi na tych bitwach

Czyli tak, jak powinno być :)

W rzeczywistości Niemcy miażdżyli ZSRR

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy ruskimi... Ani 1 wygranej... Zagrałem niemcami, czekałem 3 min w kolejce... Sensu gry ruskimi w tym trybie nie widze.

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy ruskimi... Ani 1 wygranej... Zagrałem niemcami, czekałem 3 min w kolejce... Sensu gry ruskimi w tym trybie nie widze.

Ależ jest sens, tylko trzeba miec ,,swojską'' drużynę z TS'em + ogarniętego dowódcę.

Opublikowano

Ależ jest sens, tylko trzeba miec ,,swojską'' drużynę z TS'em + ogarniętego dowódcę.

To da sie zrobic cos takiego jak druzynowki, bo narazie bardziej mi to randomy przypomina? Zagralem 8 meczy ruskimi i 1 niemcami. 8 porazek, 1 win. Nie widze sensu tego trybu.

Opublikowano

mam full HD wszystko na maxa i nie powiedziałbym że ten czołg ma tekstury HD

Narazie texstury HD ma tylko kilka pojazdów (gdzieś widziałem listę, ale pamietam tylko że M4 Sherman ma, innych nie zapamietałem.)

Opublikowano

Sensu nie ma, tutaj nawet plutony są niedostępne.

@up

z tego co mi się wydaje T-54 nie ma jeszcze tekstur HD...

Narazie texstury HD ma tylko kilka pojazdów (gdzieś widziałem listę, ale pamietam tylko że M4 Sherman ma, innych nie zapamietałem.)

- M4 Sherman

- T-54

- Tiger I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...