Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MultiHack]home.sumohit.com

dsfger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Download:

http://hostuje.net/file.php?id=d39a01850184b25fccec8dd88eaa4c72

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/146be2ce3281101e602caea349f0f8457b46cc71a20061cec5c551bda39ff903/analysis/1395449367/

Instrukcja:

1. Wypakowujemy paczkę.

2. Odpalamy plik SuMoPro.exe

Wyświetla nam się takie okienko:

http://scr.hu/1eiv/heib9

Czekamy aż linijka Hao czo 136... dojdzie do 0

3. Odpalamy Cross Fire i cieszymy się hackami :D

Funkcje (jest ich dużo i ~90% z nich działa):

77712923427770359616.jpg

HACK JEST NIE WYKRYWALNY!

PS: Jak widać w virustotal jest troche tych wirusów dlatego pobieracie na własną odpowiedzialność!

Hack brałem z strony home.sumohit.com

sasawf.png

Opublikowano

Napisz w temacie jakie funkcje posiada ten hack.

Za chwile zrobie ssa wszystkich opcji i wrzuce.

77712923427770359616.jpg

sasawf.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co udostępniacie cheaty a później płaczecie na grze że są cheaterzy. Naprawdę sami psujecie tą grę a później na CW czy czymś mówicie non stop że ktoś ma Aima, Walla, No recoila itd itp...

Opublikowano

Nie rozumiem po co udostępniacie cheaty a później płaczecie na grze że są cheaterzy. Naprawdę sami psujecie tą grę a później na CW czy czymś mówicie non stop że ktoś ma Aima, Walla, No recoila itd itp...

To jest forum o cheatach, a więc ich udostępnianie tutaj nie jest niczym wyjątkowym.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Speed hak nie dziala Under map nie działa Fly hak nie działa 

Pisałem wyżej, że nie wszystko działa ;)

sasawf.png

Opublikowano

Znajduje się tutaj strzelanie przez scianę? 

Shoot throught wall to strzelanie przez ściane, a taka funkcja jest widoczna na screenie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@edit:
X-TRAP wykył na CFFG. Nawet zalogować nie można było ..

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Topic: Wstawiaj cheaty dalej a później wyzywaj kogoś na tsie/skype czy innych takich że ma "łola albo ajma" jak to większość neo kidsów z tego mpc całego pewnie krzyczy samemu używając tego samego.

@Offtop: Chciałbym wiedzieć jaki wszyscy Ci pro skillowcy wypowiadający się w tym oto temacie z cheatem mają nick na CF NA :) Szkoda że są zbyt wielkimi frajerami by poradzić sobie samemu z kimś kto ma na prawdę konkretnego skilla i nie potrzebuje wspomagaczy ;) Skoro jesteście takimi kozaczkami to podajcie swoje nicki z gry przynajmniej będzie wiadomo z jakim klanem Polskim nie grać :)

Opublikowano

@Topic: Wstawiaj cheaty dalej a później wyzywaj kogoś na tsie/skype czy innych takich że ma "łola albo ajma" jak to większość neo kidsów z tego mpc całego pewnie krzyczy samemu używając tego samego.

@Offtop: Chciałbym wiedzieć jaki wszyscy Ci pro skillowcy wypowiadający się w tym oto temacie z cheatem mają nick na CF NA :) Szkoda że są zbyt wielkimi frajerami by poradzić sobie samemu z kimś kto ma na prawdę konkretnego skilla i nie potrzebuje wspomagaczy ;) Skoro jesteście takimi kozaczkami to podajcie swoje nicki z gry przynajmniej będzie wiadomo z jakim klanem Polskim nie grać :)

Jak to?!?!? Na forum z cheatami ktoś cheaty wstawia! Kto by pomyślał... A co do cheata to nie wszystkie funkcje działają, fapcf już lepiej sobie radzi.

Opublikowano

Jak to?!?!? Na forum z cheatami ktoś cheaty wstawia! Kto by pomyślał... A co do cheata to nie wszystkie funkcje działają, fapcf już lepiej sobie radzi.

Skoro już używacie cheatów to podajcie swoje nicki :) Będzie wiadomo żeby z wami nie grać i pasuje a nie chwalicie się i płaczecie po ts jacy to wy nie jesteście pro albo jakich to kto nie ma cheatów jak was zjedzie :D

Opublikowano

Skoro już używacie cheatów to podajcie swoje nicki :) Będzie wiadomo żeby z wami nie grać i pasuje a nie chwalicie się i płaczecie po ts jacy to wy nie jesteście pro albo jakich to kto nie ma cheatów jak was zjedzie :D

Kto tu płacze? Tylko ty... Pewnie sam na tym jedziesz, a nicki chcesz by zraportować. Ogarnij się. Tu jest MPC (multi player cheats).  Nie wiem czemu jeszcze takiego zachowania nie wpisali do regulaminu..

@topic

Mi tam cheat działa jak należy. Ma kilka bugów, lecz i tak ułatwia rozgrywke.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Kto tu płacze? Tylko ty... Pewnie sam na tym jedziesz, a nicki chcesz by zraportować. Ogarnij się. Tu jest MPC (multi player cheats).  Nie wiem czemu jeszcze takiego zachowania nie wpisali do regulaminu..

@topic

Mi tam cheat działa jak należy. Ma kilka bugów, lecz i tak ułatwia rozgrywke.

Reportować? Report nic nie daje nawet jeśli masz replay to nikt ich nie czyta ;)  Nie jadę na tym i nigdy nie jechałem dla mnie ludzie używający cheaty to zwykli fra**rzy i idioci którzy nie potrafią sami grać...

Nicki mi są po to żeby wiedzieć z którym klanem nie grać, ale jak widać śmiałków jest bardzo mało żeby podać nick za to do używania cheata targną się wszyscy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...