Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serie A 60k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym, abyście złożyli mi skład z ligi Serie A. Głównie chodzi mi o piłkarzy z Milanu, aczkolwiek nie muszą być. Chciałbym mieć 90-100% zgrania i żeby awansować z tym składem tak do 2/3 Ligi. Myślę, że mam do dyspozycji jakieś 60k. 

91.jpg

Opublikowano

A poleciłbyś może jakiegoś innego napastnika zamiast Di Natale ? Ponieważ gram w Fife World i niestety Di Natale w owej fifie jest cholernie drogi.

91.jpg

Opublikowano

Póki co kupiłem Caceresa, Chiellini jest póki co zbyt drogi, ale w dalszej fazie swojej przygody, myślę że go kupię :) Jako napastnika kupiłem już Balloteliego, niestety nie wiem kogo drugiego. Tevez wraz z Di Natale, póki co są za drodzy. Może ktoś inny ? 

91.jpg

Opublikowano

Póki co kupiłem Caceresa, Chiellini jest póki co zbyt drogi, ale w dalszej fazie swojej przygody, myślę że go kupię :) Jako napastnika kupiłem już Balloteliego, niestety nie wiem kogo drugiego. Tevez wraz z Di Natale, póki co są za drodzy. Może ktoś inny ? 

Gomez i Quagliarella.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

O właśnie :P Ale z tego co grałem narazie to Abbiati bardzo dobrze sie spisuje.

Marchetti jest jeszcze warty uwagi, ale nie wiem jak cena.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...