Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie paneli logowania.

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio przeglądając strony podjarałem się tymi panelami:

29333439934818825445.pngage_of_ronin_login_interface_ui_by_azio_

Jak zrobić coś w tym stylu?. Możecie dać link do Angielskich poradników, ja szukałem ale nie znalazłem (Najbardziej zależy mi na paskach, góra i dół).

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Jeżeli mam być szczera, to nie ma konkretnego poradnika, czy nawet 10, które by zobrazowały, jak stworzyć "coś takiego". Bo tutaj miesza się mnóstwo technik, od photomanipulacje, dobre dobranie, czy nawet własnoręczne stworzenie materiałów, a nawet czasami i odręczne narysowanie.

Opublikowano

Czyli brak pomysłów na te paski?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

paski? Masz na myśli bordery? Na górze i dole? Myślę, że jest to po prostu tekstura, lub kilka tekstur splecionych w jedno, które zostały gumką/ścieżką lub czymkolwiek innym "poszarpane w taki sposób".

Jak już pisałam, nie ma jednego sposobu na tworzenie tego typu grafik.

Opublikowano

Nie mozna znalezc poradnikow na takie rzeczy jak napisala Wredna. W tworzeniu grafiki nie najwazniejsze sa umiejetnosci, a sama idea jak praca ma wygladac. Jezeli mamy pomysl, wykonanie samo sie nasunie :).

A apropo pytania: Jesli siedzisz troche w grafice to pobaw sie mieszaniem, texturami itd. W koncu Ci sie uda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...