Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcie policji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie do osób które miały styczność z tym tematem lub w stanie mi pomóc.

Chciałbym się dopytać, czy można robić zdjęcia Policji ?

Chodzi mi o takie sytuacje, gdzie Policja zatrzymuje mnie do kontroli i ja chciałbym zrobić fotkę swojego dupowozu i policji.

Jest wiele zdjęć z takimi sytuacjami, lecz nie wiem czy jest to dozwolone i czy mogę tak na legalu zrobić zdjęcie.

Myślałem również o tym, że jest to kwestia dogadania się z policjantami...

Kontrole będą i to na 100%, za wystający rant felgi poza nadkole, i chciałbym zrobić wtedy zdjęcie chociażby na pamiątkę ... :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Teoretycznie możesz tak zrobić, ale ich reakcja nie będzie zadowalająca.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Policja do urzędnik państwowy, każdy ma prawo zrobić zdjęcie czy nagrać jak pracuje. Tak samo z nauczycielami można ich nagrywać bo jak oni lubią to mówić "są urzędnikami państwowymi", pomijając fakt że telefony komórkowe są zabronione na lekcji.

; )

Opublikowano

Policja do urzędnik państwowy, każdy ma prawo zrobić zdjęcie czy nagrać jak pracuje. Tak samo z nauczycielami można ich nagrywać bo jak oni lubią to mówić "są urzędnikami państwowymi", pomijając fakt że telefony komórkowe są zabronione na lekcji.

Telefony są zabronione, ale aparaty nie :P

Opublikowano

Zależy czy ta osoba wyraża na to zgodę, każdej osobie możesz robić zdjęcia pod warunkiem, że ona Ci na to pozwoli.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, czyli wychodzi na to, że uczniów w konia robią. Z tego co mi wiadomo, nie można robić zdjęć ani nagrywać nauczycieli. Pamiętam, że była w sql. taka sytuacja, że uczniowie nagrali jak nauczyciel cwaniakuje do uczniów a wychowawca tych uczniów powiedział, że to nic nie da bo jeśli przedstawią te nagranie to mogą zostać wywaleni z szkoły za łamanie regulaminu...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zależy czy ta osoba wyraża na to zgodę, każdej osobie możesz robić zdjęcia pod warunkiem, że ona Ci na to pozwoli.

Nie musi wyrażać zgody. Jeśli policjant jest na służbie to można bez obaw go nagrywać/robić zdjęcia.

Można ale łeb chyba trzeba zamazać

Nie trzeba.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, czyli wychodzi na to, że uczniów w konia robią. Z tego co mi wiadomo, nie można robić zdjęć ani nagrywać nauczycieli. Pamiętam, że była w sql. taka sytuacja, że uczniowie nagrali jak nauczyciel cwaniakuje do uczniów a wychowawca tych uczniów powiedział, że to nic nie da bo jeśli przedstawią te nagranie to mogą zostać wywaleni z szkoły za łamanie regulaminu...

Nie wiem w jaki sposób nauczycielka "cwaniakuje" do uczniów, ale jeśli nauczyciel łamie prawo, to uczeń lub ktokolwiek inny ma prawo go/ją nagrywać.

@topic A co do tematu to tak, można nagrywać policjanta jak wykonuje swoją pracę. Dużo jest filmików na YT w którym ludzie właśnie ich nagrywają, a policjanci mają pretensje.

ov9t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...