Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mi da?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy z ogladania LCS można sie czegoś nauczyć poprawią się moje wyniki w grze? w czym to może pomóc?

Opublikowano

Wątpię, tam grają zespołowo i niektóre rzeczy robią takie, że z graczami na gównoQ Ci to nie wyjdzie.

Według mnie nie

Opublikowano

Raczej to się ogląda dla czystej rozrywki :) To jest jak oglądanie meczu piłki nożnej. No, ale fakt, można się czegoś nauczyć oglądając jak grają inni. Oglądając lcsy staraj się zwracać uwagę na reakcje graczy na różne sytuacje, próbuj z każdej akcji wyciągać wnioski. Dużo się od nich nie nauczysz, więcej nauczysz się grając sam.

Opublikowano

Tam jedynie nauczysz się dobrej pracy zespołowej, a nie solo. Oglądanie poszczególnych streamerów owszem, pomoże Ci coś ulepszyć w Twoich grach, aczkolwiek nie lcs'y. ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tam z lcsów nauczyłem się bardzo wielu przydatnych zagrań, więc nie gadajcie, że nie da się nic nauczyć. Poza tym nawet ludzie z soloq często jeśli im wyjaśnimy co mają robić to będą współpracować ;]

Jeśli chcesz to oglądaj, zawsze czegośtam się nauczysz ;].

Opublikowano

Nie oglądasz LCS'ów dla nauki, bo wtedy tylko wkurwiasz ludzi z teamu "heheuiheuehe pickne sobie to co na LCS na pewno wygram, w koncu prosi to pickowali" a potem kurwa Lulu top na renektona i 0/10...

Opublikowano

Oglądam LCS'y tylko po to, aby zobaczyć jakieś niestandardowe picki/zagrania Teamowe. Więcej można wynieść na streamach, ponieważ zazwyczaj dana osoba gra tylko jedną linię i oglądasz tą na której najlepiej grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...