Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Nie widać potków na kamermodzie

kuniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dodałem serwer do kamer mod`a, uruchomiłem go i okazało się, że nie wczytuje mi miksturek (mają zmieniony wygląd i w ogóle to całkiem odmienne miksturki niż te zwykłe, nie pokazuje sie zolc tylko puste miejsce w eq) no i wygląda na to, że po prostu nie wyczytuje tego ID. Więc można by to ominąć (chyba), zamieniając ID miksturek tradycyjnych z tamtymi nowymi. Czy można coś takiego zrobić? Jeśli tak proszę o dokładniejsze informacje.

Opublikowano

Rozpakuj locale , potem rozpakuj item proto. Tam zobacz jakie ID mają miksturki. Potem zobacz w item_list jakie to ID ma przypisaną ikone. Rozpakuj icon znajdź tą ikonę i sobie podmień i potem zrób wpisy do item_listy.

Najlepiej to rozpakuj te locale z clienta serwerowego i wrzuć item_list + mob_proto + item proto do tych lokali w modzie , i potem icon z clienta wrzuć do moda.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie da się, jest zabezpieczone. Słyszałem, że bodajże ktoś z forum umie rozpakowywać zabezpieczone pliki. Nie na każdym serwerze są zabezpieczone ale tutaj akurat tak, jeśli umiesz robić coś takiego to mogę Ci podrzucić te pliki, ale nie rozumiem co z tym item_list. Czy w środku tego pliku spakowanego jest ta lista?

Opublikowano

Longju2.pl 

Próbowałem rozpakować te pliki i udało mi się ale z innego serwera a z Longju2.pl nie mogłem, może istnieje jakieś dodatkowe zabezpieczenie przez które nie da się ich rozpakować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...