Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priw Servery Problem

Omen504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy post wiec jezeli zly dział prosze o przeniesienie.A Więc do rzeczy:

Pierwszy problem:

Gdy Próbuje wejsc na jakis serv na Hamachi i zaloze konto to gdy sciagne wszystkie potrzebne pliki i proboje sie zalogowac wyskakuje mi : błąd połączenia z serwerem.

problem ten występuje na każdym priwie na który próbuje wejśc. Te servery napewno nie są off bo jest na nich dostępny GA i inni ludzie z sieci normalnie grają.

Pierwszy raz coś takiego mi sie dzieje bo jeszcze jakies dwa dni temu normalnie grałem na priwach.Teraz nawet ten server który działał mi dwa dni temu nie chce sie załączyc (GA mówi że server ON)

Drugi Problem:

Gdy wchodze na hamachi i łącze się z siecią nigdy na żadnym priwie nie działa mi rejestracja. Sprawdzałem czy to problem akurat tego danego servera ale rejestracja na innych servach na ktorych wczesniej normalnie robilem konta tez nie dziala....Albo jakiś błąd strony albo sie wczytuje do nieskończoności. Prosze o szybką odpowiedz. Z Góry THX

Opublikowano

Poprosilem kolezanke z sieci zeby przeslala mi spolszczenie na którym gra i to było to samo które mam wiec to nie wina spolszczenia .Nie wiecie co moze byc przyczyną tych dwóch problemów ?

• Dodaj nową pozycję...