Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skrypt pod carrowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góry mówie ,że wiem , że jest tysiąc podobnych tematów ale mam konkretne pytanie .Otóż - wczoraj kupiłem VIP na 10 dni ale w ogole nie rozumiem jak wgrać cokolwiek . Zagralem pare gier Leblanc i katariną ale cięzko jest w ogole je picknac bo zazwyczaj je banuja (silver). Szukam jakiegos skryptu do yasuo khazixa itp który bedzie zupełnie darmowy . Nie rozumiem jeszcze co to jest to prediction itp Jestem w stanie wykupic VIPa na 10 dni osobie która mi to wszystko dokładnie wyjaśni . moje gg 45965886

Opublikowano

Witam. Z góry mówie ,że wiem , że jest tysiąc podobnych tematów ale mam konkretne pytanie .Otóż - wczoraj kupiłem VIP na 10 dni ale w ogole nie rozumiem jak wgrać cokolwiek . Zagralem pare gier Leblanc i katariną ale cięzko jest w ogole je picknac bo zazwyczaj je banuja (silver). Szukam jakiegos skryptu do yasuo khazixa itp który bedzie zupełnie darmowy . Nie rozumiem jeszcze co to jest to prediction itp Jestem w stanie wykupic VIPa na 10 dni osobie która mi to wszystko dokładnie wyjaśni . moje gg 45965886

DatYasuo 5.0

Honda Cassopeia

RTTC

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie wiem co z tym zrobić . o co chodzi P.S.: You need PROdiction or VPrediction for this to work

VPrediction: here

PROdiction: here

Potrzebujesz jednego z tych dwóch libów.

Wklejasz do Common.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...