Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - rejestracja na hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest możliwość, żeby strona rejestracyjna serwera postawionego na hamachi nie działała przez programy typu Xampp?

Próbowałem wrzucić stronę do plików serwerowych, ale jak wpisywałem w wyszukiwarce IP hamachi to strona w ogóle nie działała, a jak używałem końcówki .100, to cały czas mi się ładowało i nic więcej.

Porty jakie odblokowałem w portmap (używam tylko CH1) :

11002
13000
13050
13099
3306
22
Opublikowano

do portmap musisz dodać port 80 i wyłączyć programy typu GG, na plikach terenzo nie ma wgranej strony, musisz wrzucić jakąś stronke dobrze skonfigurowaną do /usr/local/www/data/ w WinSCP

Opublikowano

do portmap musisz dodać port 80 i wyłączyć programy typu GG, na plikach terenzo nie ma wgranej strony, musisz wrzucić jakąś stronke dobrze skonfigurowaną do /usr/local/www/data/ w WinSCP

Niekoniecznie, mi działa wszystko razem z właczonym gg, ale faktyczni u niektórych komunikatory blokują ten port.

Do apache22 się wrzuca i edytuje confingi pod swoje.

Dokładnie, wchodzisz do ftp (nie wiem jaka jest dokładnie lokalizacja) powinno być coś takiego

...www/apache22/data

i tam wrzucasz całość Twojej stronki, potem etytujesz wszystkie cofingi jakie tam masz na IP z końcówką normalną.

The past has gone

Opublikowano

Ok, wystarczyło do portmap dodać 80.

Ale teraz jest kolejny problem.

Możecie mi powiedzieć o co w tym chodzi? Bo wywali mi własnie błąd taki jaki jest podany w tym fragmencie:

if(!is_resource($sqlServ) OR !is_resource($sqlHp)) {
    exit("Strona Offline Przepraszamy.");
  }

Ok, juz wszystko mam, musiałem zmienić końcówkę w ustawieniach ip na .100

Temat można zamknąć.

Dziękuję za pomoc, lecą lajki

Proszę teraz o pomoc w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1170868-problem-navicat-filezilla-pliki-terenzo/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...