Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie czy Warto kupić M249 Nickel?

TheMisterSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem warto jak nie hackujesz, grasz uczciwie, wiesz że nie dostaniesz bana, stać cię i grasz aktywnie :)

W końcu to wydatek około 100 zł. Sądząc po obrazku nexon w końcu chyba doda też 8th slot na perma po tym całym hejcie. Nie wiem nie gwarantuję tego, gdyż żaden z GM nic jeszcze o tym nie napisał ..

Dodatkowo to retail na heavy. Wygodniej ci będzie go zakupić jak będziesz grał głównie na UO/BG :)

@EDIT

Pomyka. Kupujac to m249 nadal nie otrzymujemy 8th slotu ......

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak. Na 8th slot. Wyraźnie tu pisze ;)

6f3w.png

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@ujmnji 8 slot tak jak z m60 perm, niestety trzeba kupować co miesiąc żeby używać...

To jest chore jak mówiłem, niestety narazie tego nie zmienią.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się wydawać aż 100 zł na głupią broń, w dodatku musisz jeszcze płacić hmmm, jak to nazwać, powiedzmy abonament, bo przecież musisz co miechę kupować 8 slot. Nene, ta broń tylko dla bogaczy.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się wydawać aż 100 zł na głupią broń, w dodatku musisz jeszcze płacić hmmm, jak to nazwać, powiedzmy abonament, bo przecież musisz co miechę kupować 8 slot. Nene, ta broń tylko dla bogaczy.

20140319064944096_View.png

Kuźde, lecz niby w item shopie jest napisane, że 8th permanentna... sam już nie wiem ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

20140319064944096_View.png

Kuźde, lecz niby w item shopie jest napisane, że 8th permanentna... sam już nie wiem ;x

Nexon cały czas wprowadza w błąd, niby piszę tutaj "8Th Slot - Permament", ale zdaje mi się, że tu chodzi o broń, a z tym 8 slotem jakiś chwyt reklamowy.

Zobacz co za ss podkreśliłem:

688t.png

Opublikowano

Nexon cały czas wprowadza w błąd, niby piszę tutaj "8Th Slot - Permament", ale zdaje mi się, że tu chodzi o broń, a z tym 8 slotem jakiś chwyt reklamowy.

Zobacz co za ss podkreśliłem:

688t.png

Też tak można zinterpretować, strasznie dobry chwyt reklamowy, że podkreślone na czerwono oznacza, że to broń jest permanentna na 8 slot :O

Mają wytłumaczenie, hehe... ale i tak chore ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
Quote Originally Posted by palermo206 View Post

@ NXCoyoteLux, 8 sloth is permanent?

Just like with the other weapons, no 8th Slot included.

However, you can win it for a few days from one of the events.

Best,

Coyote

Cytacik z forum nexona. Czyli bez zmian. Na dodatek broń jest zbugowana jak za czasów G1 i ma kiepski dmg ...

@Down

A hajsy leca

MAL

Opublikowano

Cytacik z forum nexona. Czyli bez zmian. Na dodatek broń jest zbugowana jak za czasów G1 i ma kiepski dmg ...

Masło maślane ich logika, jeszcze ta ich łaska, że możemy wygrać 8 slot w konkursach, ha ha!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...