Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z DS3 tool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na tym forum - lecz widziałem, że pomagacie sobie nawzajem, więc postanowiłem przedstawić wam tutaj mój problem.

Więc tak - zainstalowałem sobie program DS3 TOOL bo gram w ciekawe gry, które mają swój prawdziwy klimat podczas gry na padzie, więc zainstalowałem go, podłączyłem pada pod kompa i zainstalowałem sterowniki i wszystko śmigało przed dwa... może trzy miesiące. Po pewnym czasie włączam znów ten program i wyskakuje mi błąd mianowicie "Program DS3 tool przestał działać". Czytałem wiele o tych błędach lecz to u mnie nie działa - może dlatego że inni mają inne ustawienia systemowe? Kto wie... Proszę o pomoc, bardzo proszę  ;)

Opublikowano

Uwierz, że próbowałem nie raz... Pełno wersji wgrywałem i odinstalowywałem - nic nie pomogło - nawet czasami się włączał, lecz wyskakiwał mi wpierw jeden komunikat, że jakiegoś pluginu nie wyszukało - następnie takie coś "motionjoy found error".

Opublikowano

Dobra - usunąłem, włączam DS3 tool i wyskakuje następujący błąd "MotionJoy not found error" A w jego treści jest napisane - No Device found! Make sure you have pluged in the device correctly and have loaded the driver. Po kliknięciu "ok" NIBY uruchamia mi się program - lecz nie ma żadnych opcji, jedyne co jest to możliwość zmiany języka. Proszę o pomoc ;(

Opublikowano

Po przetłumaczeniu: "Nie znaleziono urządzenia! Upewnij się, że poprawnie wczepiłeś urządzenia i, że masz załadowane sterowniki."

Opublikowano

Czyli... Co teraz polecasz zrobić? Bo ja nie ogarniam już nic... Aaaaa... I jeszcze coś - komputer mi nie wyszukuje urządzeń USB (nie zawsze). Co mam z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...