Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy zrobieniu własnego silnka do gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kto chciałby pomóc przy zrobieniu własnego silnika do gry www
kontakt skype:
adrian.bednarczuk
nazwa: adrian

lub ts:
ts.mc-play.pl
moj nick: adek1990

Opublikowano

Adek1999 ... Podejrzewam że to twój rocznik . czyli masz 14 - 15 lat ? Nie mam słów do takich idiotów jak ty... Sorry ale to prawda... 

założyłeś tutaj ten sam temat: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1173189-projekt-nowej-gry-przegladarkowej/

i piszesz że nie masz pomysłu... Na jaką cholerę w ogóle taki temat?! Masz jakieś umiejętności? Samo HTML nie wystarczy do zrobienia silnika, a nawet jeżeli znasz troche więcej niż samo HTML to musisz znać języki na poziomie przynajmniej zaawansowanym,aby o takich rzeczach myśleć... 

Nie chce cie za bardzo obrażać, ale chyba minecraft zjebał ci życie ... Ja wysłałem raport na ciebie, spamujesz , nic nie potrafisz,wkurwiają mnie tacy idioci. 

Opublikowano

Adek1999 ... Podejrzewam że to twój rocznik . czyli masz 14 - 15 lat ? Nie mam słów do takich idiotów jak ty... Sorry ale to prawda... 

założyłeś tutaj ten sam temat: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1173189-projekt-nowej-gry-przegladarkowej/

i piszesz że nie masz pomysłu... Na jaką cholerę w ogóle taki temat?! Masz jakieś umiejętności? Samo HTML nie wystarczy do zrobienia silnika, a nawet jeżeli znasz troche więcej niż samo HTML to musisz znać języki na poziomie przynajmniej zaawansowanym,aby o takich rzeczach myśleć... 

Nie chce cie za bardzo obrażać, ale chyba minecraft zjebał ci życie ... Ja wysłałem raport na ciebie, spamujesz , nic nie potrafisz,wkurwiają mnie tacy idioci. 

no więc tak poczytaj uważnie to co napisałem tu a napisałem tam

Opublikowano

Aby szukać pomocy trzeba najpierw coś potrafić, niestety ty nawet nie potrafisz opisać "mechaniki gry" więc projekt z tobą nie ma żadnego sensu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...