Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

SmallDodger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Strona wykonana nieprofesjonalnie, darmowy, tylko wyedytowany szablon, tak naprawdę nie wiadomo o co w tej stronie chodzi, czy jest to hosting, czy raczej jakaś strona czysto informacyjna.

Brak podanych informacji takich jak NIP, REGON na stronie, co oznacza, że hosting prawdopodobnie działa nielegalnie, ponieważ przy prowadzeniu jakiejkolwiek działalności zarobkowej wymagane jest odprowadzanie podatku dochodowego, oraz w niektórych przypadkach założenie działalności gospodarczej. 

Sama grafika w stronie do wyboru pakietu wykonana strasznie nieudolnie, źle wyskalowana. 

Najbardziej rozwaliło mnie to:

Ochrona Anty-DDOS

Nie, jeżeli kupisz serwer w OVH/SDC i jest tam blackhoiling, oraz jakiś firewall, to nie jest ochrona Anty-DDoS, bo każda doświadczona osoba położy taki serwer bez trudu.

Kolejny krzak, niezarejestrowana działalność, zbliża się lato i osoby chcą nielegalnie dorobić kilka groszy. Nonsens inwestować w coś takiego.

Jeżeli się mylę, to proszę o przesłanie mi NIP'u, oraz REGON'u, lub kontakt telefoniczny na numer, który mogę podać poprzez prywatną wiadomość.

Mogę też pomóc ewentualnie doradzić w kwestiach prawnych jak i ogólnego zarządzania tego typu firmą.

Pozdrawiam,

Michał K.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...