Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etui, pokrowiec, bateria do Samsung Galaxy S3 I9300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie czy to będzie się sprawdzać czy podziała 2 dni i padnie ? Potrzebuje dodatkowej baterii do telefonu a przy tym również etui ochraniające telefon. Może ktoś coś takiego miał ? (To że telefon będzie grubszy , cięższy i większy nie będzie mi przeszkadzać. Oczywiście proszę o sensowne wypowiedzi które również będą oceniane + :)

http://allegro.pl/etui-pokrowiec-bateria-samsung-galaxy-s3-i9300-i4054297241.html
LUB
http://tablica.pl/oferta/etui-pokrowiec-bateria-ladowarka-samsung-galaxy-s3-i9300-CID99-ID1QK11.html
battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Miałem do czynienia z czymś podobnego. Z góry mi to odradzono. Powiedziano mi, że nie wypełnia swoich zadań, ani jako etui, ani jako dodatkowa bateria. Dlatego też po prostu kupiłem dodatkową baterię (oryginalną) + zwykłe etui i uważam, że to dobry wybór.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Miałem do czynienia z czymś podobnego. Z góry mi to odradzono. Powiedziano mi, że nie wypełnia swoich zadań, ani jako etui, ani jako dodatkowa bateria. Dlatego też po prostu kupiłem dodatkową baterię (oryginalną) + zwykłe etui i uważam, że to dobry wybór.

A czemu odradzano ?

Opublikowano

A czemu odradzano ?

Powiedzieli mi, że jako etui jest mało trwałe, a jako bateria mało wydajna, no i nie praktyczna.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Powiedzieli mi, że jako etui jest mało trwałe, a jako bateria mało wydajna, no i nie praktyczna.

myślę że nie będę rzucać telefonem o chodnik mało wydajna no hmm 3200 mAh z tego co wyczytałem ma ładować telefon o połowe wolniej niż standardowa ładowarka czyli i tak bateria nie będzie mi schodzić lecz powoli się ładować nie potrzebuje mieć pełnej w półtorej godziny lecz abym mógł będąc w szkole na praktykach itp kupować dodatkową baterie jak dla mnie nie wygodne bo musze najpierw jedna ładować potem drugą a ja zawsze tel podłączam dopiero pod wieczór czyli i tak bym miał 2 baterie pustą schowaną (rzadko wstaje w nocy więc wątpię że bym wstał zmienić baterie)

Opublikowano

myślę że nie będę rzucać telefonem o chodnik mało wydajna no hmm 3200 mAh z tego co wyczytałem ma ładować telefon o połowe wolniej niż standardowa ładowarka czyli i tak bateria nie będzie mi schodzić lecz powoli się ładować nie potrzebuje mieć pełnej w półtorej godziny lecz abym mógł będąc w szkole na praktykach itp kupować dodatkową baterie jak dla mnie nie wygodne bo musze najpierw jedna ładować potem drugą a ja zawsze tel podłączam dopiero pod wieczór czyli i tak bym miał 2 baterie pustą schowaną (rzadko wstaje w nocy więc wątpię że bym wstał zmienić baterie)

W takim razie lepiej kupić baterię o większej pojemności. 

17052109001382846035.png

Opublikowano

W takim razie lepiej kupić baterię o większej pojemności. 

Chińską podróbę ? Przy której muszę użyć większej tylnej obudowy co skutkuje że żadnego standardowego etui nie założę ? widzisz no to takie kółko zresztą miałem już parę chińskich podróbek baterii i wiem że lepiej takich nie kupować

Opublikowano

Chińską podróbę ? Przy której muszę użyć większej tylnej obudowy co skutkuje że żadnego standardowego etui nie założę ? widzisz no to takie kółko zresztą miałem już parę chińskich podróbek baterii i wiem że lepiej takich nie kupować

To w takim razie kup to etui. 

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...