Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Ezreal co i jak?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać ezreal combo build mastery itp...? Ezrealem trzeba już umieć grać i mieć skilla do niego? czy można sie nauczyć? bo jak widze takiego ezreala 14/0 na drafcie w 5 minucie ... to ja nwm czy to BOL czy to Skill czy on sie tak długo uczył?

Opublikowano

Każda postać wymaga odrobiny umiejętności, co do combo idź na yt i wpisz "lol ezreal combo". Build, masterki i runy wpisz w google "lol ezreal build s4"

Co?

Opublikowano

Ezreal nie ma combo...

Nim się gra z dystansu, cały czas starasz się trafiać i poke'ować z Q / W, nie używasz E w środek teamfightu, bo zostajesz od razu pożarty.

R strzelasz w możliwie jak największą grupkę osób, jeżeli trafisz trzy osoby w TF, to jest dobrze, cztery - jeszcze lepiej, wszystkich - bdb.

Opublikowano

Ezreal nie ma combo...

Nim się gra z dystansu, cały czas starasz się trafiać i poke'ować z Q / W, nie używasz E w środek teamfightu, bo zostajesz od razu pożarty.

R strzelasz w możliwie jak największą grupkę osób, jeżeli trafisz trzy osoby w TF, to jest dobrze, cztery - jeszcze lepiej, wszystkich - bdb.

Powiedz to dla xPeke jak zburstował typka na SoloQ na jakimś tam filmiku na YT :D Pamiętam oglądałem go kiedyś to siedział w krzakach, a obok przechodził jakiś typ.. rzucił w niego ulta i od razu po tym 'E',  Q i auto atak i typka nie było xDD.

Opublikowano

A powiedzcie bo teraz jak grałem 2 rundy to robilem Q W mniej wiecej w tym samym czasie E do gościa i R jak uciekał

combo

q + aa

e do ucieczki albo do gonienia

w - uselles

R - auto aim v1.1 by Nidzgor

R - auto aim to bol? bot? cheat? nie bede tego używał...

A i czy jeszcze ten build jest ok BLOODTHRISTER>LUCIDITY>GAUNTLET> LAST WSHIPER > CLEAVER i 6 sytuacyjnie. NP Trinity Force albo coś takiego?

Oj coś czuje ze ucze sie grać xD 21/0 co prawda boty ale to moja 3 lub 4 gra ezem to chyba dobre staty? 21/0 mialbym 30+ ale mialem veigara co najpierw nafedowal mida a pozniej wszystko Q ks ks xD

Moj styl gry to Q aa  W aa E np na omijanie Q nidalle albo W jinx albo cos takiego R jak ktos ucieka lub wbijam R E Q AA W AA i goscia nie ma dobrze próbuje grać czy nie? ODP :D

Opublikowano

Powiedz to dla xPeke jak zburstował typka na SoloQ na jakimś tam filmiku na YT :D Pamiętam oglądałem go kiedyś to siedział w krzakach, a obok przechodził jakiś typ.. rzucił w niego ulta i od razu po tym 'E', Q i auto atak i typka nie było xDD.

Ale to bylo 1v1, gosc byl nafeedowany a przeciwnik sie go nie spodziewal (tak sadze) a nie teamfight

Opublikowano

Kolejna gierka 15/0 :D

Oj coś czuje ze ucze sie grać xD 21/0 co prawda boty ale to moja 3 lub 4 gra ezem w zyciu to chyba dobre staty? 21/0 mialbym 30+ ale mialem veigara co najpierw nafedowal mida a pozniej wszystko Q ks ks xD

Moj styl gry to Q aa  W aa E np na omijanie Q nidalle albo W jinx albo cos takiego R jak ktos ucieka lub wbijam R E Q AA W AA i goscia nie ma dobrze próbuje grać czy nie? ODP :D

Kolejna gierka 20/0 juz 3 giery z statmi 21/0 20/0 15/0 :D dobrze mi idzie? wymajnuje go?

Opublikowano

nie źle grasz

e nie wbijasz do przeciwnika aby mu dmg zadac

E zadaje damage na 5 itemach nawet nawet ale nigdy nie bede wbijał E w kogoś z stunem i 2 vs 1 np albo w teamfight bo jak ktos wyżej napisał pożrą mnie w chwile jakieś jeszcze porady?

i o co chodzi że nie zle grasz? nie ma przecinka wiec nwm czy to znaczy ze zle gram czy ze dobrze gram...

I jeszcze pytanko w ile powiniem go wymainować bo tych statach co widać?

Mam taki plan jak zobacze ze już jestem zajebisty nim na botach to przejde na PVP jak go wymainuje do mojego OP PLEJS CHAMPA to na rankedy nim przejde dobry plan?

Opublikowano

Człowieku boty nic nie pokazują... Ja miałem tam lee sinem 40 coś i co z tego? Nic bo to boty graj normale i tyle a build tak słaby że szkoda komentować.

Opublikowano

Człowieku boty nic nie pokazują... Ja miałem tam lee sinem 40 coś i co z tego? Nic bo to boty graj normale i tyle a build tak słaby że szkoda komentować.

To podaj dobry build...

Opublikowano

Czlowieku masz 30 lvl i masz podjare takimi statami na botach? Jeszcze pytasz o combo na ezrealu? Serio? Zagraj rankeda, zrob 0/15 i wtedy sie pochwal jaki to kox jestes.

@top

combo eza q aa aa q aa aa e q aa aa r

Opublikowano

FULL BUILD

qdwj2h.jpg

Najlepsza opcja ;)

Oczywiście survi i np. Infinity Edge możesz zamienić kolejnością, buty złożyć potem albo najpierw walnąć bilgewater cutlassa, trinity i potem skończyć BOTRK. Możesz spróbować też zbudować bloodthristera ale nie polecam :)

Wielu top playerów się tak buduje np. Sneaky z C9 czy taki Doublelift ;)

Proszę oto potwierdzenie, dlaczego możesz mi zaufać:

5x4ys8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...