Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,co to jest za tryb gry (BG) i jak w to grac prosze o szybka odpowiedz :D

opisz to jasniej !,-ja mysle ze chodzi ci chyba o battle group.

Opublikowano

opisz to jasniej !,-ja mysle ze chodzi ci chyba o battle group.

NIestety nie chodzi mi o BG :D mialem napisac w temacie "nie mylic z bg" ale oke,raz jeden gracz napisal mi czy chce zagrac na gb poczym zapytalem moze (BG) on odparl

" CHCE NA GB DEBILU" :D WIEC PYTAM CO TO JEST GB I JAK NA TYM GRAC :D

Opublikowano

Może był nienormalny i nie wiedział co jest pierwsze: Group czy Battle? A poza tym nie mogłeś zapytać co to!? "Kto pyta nie błądzi..."

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Może był nienormalny i nie wiedział co jest pierwsze: Group czy Battle? A poza tym nie mogłeś zapytać co to!? "Kto pyta nie błądzi..."

Nie wiem :D ale jest chyba z tym cos takiego ze trzeba konto nowe zakladac przynajmniej tak jeden high lvl napisal :D

Opublikowano

gb jest to gameback ... gra sie tam rozne tryby 1v1 2v2 3v3 4v4 f2p p2p (www.gameback.com) poczytaj regulamin to bedziesz wiedzial o co chodzi

Opublikowano

gb jest to gameback ... gra sie tam rozne tryby 1v1 2v2 3v3 4v4 f2p p2p (www.gameback.com) poczytaj regulamin to bedziesz wiedzial o co chodzi

NO WLASNIE NA TAKA ODPOWIEC CZEKALEM DZIEKI WIELKIE + DLA CB!!!! :D TEMAT DO ZAMKNIECIA I NIE SPAMOWAC JUZ!!!!! :D

Opublikowano

Sory Za Spam ^^ Napisałeś + Dla Ciebie A Mu Nawet Nie Dałeś ^^

hehe juz dalem dzieki za przypomnienie :D bo bym zapomnial

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...