Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie wczoraj ukradziono mi konto nikt nie miał passów po za tym poszedł tez email na którym mam wszystko ;3 supp lola nie działa moge jakoś  to odzyskać ? 

Opublikowano

Musisz poczekać aż support zacznie działać.

Jak już tak się stanie, to spróbuj wyjaśnić sprawę z supportem, może Ci pomogą.

Mogą Cię zapytać o szczegóły, które zna tylko prawowity właściciel konta.

Może się uda, ale wątpie...bo nie masz e-maila ;/

Opublikowano

ale jak konkretnie support lola Ci nie działa ?

jeśli masz informacje :

email na ktorym konto było zakładane

przybliżone daty kupowania rp / postaci itd

kod np. z psc którym doladowałeś konto - odzyskanie konta to nie problem

rbd2t1.png

Opublikowano

od wczoraj już ale dzieki a wiecie może czy email tez mogą mi odzyskać ?  nie podałem numeru kom, nie pamietam odp na pytanie i nie mam juz starego emaila na który maja przysłać  hasło :D 

Opublikowano

od wczoraj już ale dzieki a wiecie może czy email tez mogą mi odzyskać ?  nie podałem numeru kom, nie pamietam odp na pytanie i nie mam juz starego emaila na który maja przysłać  hasło :D

Mogą przywrócić Ci tylko konto na Twój adres e-mail(nowy).

Riot nie ingeruje w skrzynki pocztowe, więc odzyskanie takowego konta jest niemożliwe.

Opublikowano

na jakiej stronie masz pocztę ? bo możesz zrobić skan np. dowodu oaobistego. napisać podanie i wysłać do portalu. oni wtedy sprawdzają czy dowód jest na taką osobę jak poczta i mogą Ci ją przywrócic :)

rbd2t1.png

Opublikowano

wp.pl

więc daj na wp kontakt czy jakoś tak i w zakladce odzyskanie konta czy jakoś tak opisz swój problem i dodaj do tego skan dowodu bądź legitymacji szkolnej. o ile konto było zakładane na te dane :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Odzyskiwałem konto ostatnio, nie musisz mieć żadnego e maila. Piszesz z dowolnego do supportu i takie info chcą:

Masz tutaj po ang bo pisałem do eng supportu.

1692350.jpeg

1692351.jpeg

Te informacje musisz podać przy odzyskiwaniu, nie musza one być dokładne, mogą być przybliżone np data założenia konta 1 deakada 2012 itd..

Opublikowano

Nie, nie masz maila to nic nie zrobisz, serio nawet nie próbuj

@ten z rosji

Ja pisalem i podalem wlasciwie wszystko, napisali mi ze nie mogą nic zrobić bo nie mam oryginalnego emaila. Whatever, rób co chcesz, powodzenia.

Opublikowano

straciłem je z winy riotu >.< bez sensu no ok sam spróbuje dzieki 

Zwróć się do supportu poczty ,lub odpowiedz na pytanie ,które wypełniałeś wtedy ( pomocnicze ).

Następnie po odzyskaniu e-maila spróbuj zrobić ,by miałbyś dostęp do konta i zmień konto na inny adres e-mail.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Odzyskałem konto dzieki supp poczty zadzwoniłem do nich ale oni proszą o informacje które w sumie może znać kazdy, bo sie o kolejną kradzież. Jak zabespieczyć konto ? hasło mam już nie do złamania ..  z reszta juz takie było. Na jakiej poczcie załozyć konto ?  chodzi o taka pewną gdzie nikt po za mną nie bd miał dostepu do konta i dzwoniac do nich nie bd mógl uzyskać dostepu do konta bo oni pytaja tylko o imie nazwisko date urodzenia i rok utworzenia konta oraz ostatnie logowanie.. Jaką poczte polecicie i jak jeszcze moge przeciw działać włamanią na konto  ? Poczte jak i lola ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...