Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się wyłącza - The Sims 3

followleajo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, sorrki za "odgrzewanie tematu" po raz kolejny, ale przekopałam się przez prawie wszystkie posty i nie znalazłam odpowiedzi na mój problem.
Zaczęło się od tego, że gra nie chciała się włączyć, w ogóle, nic nada. Wyskakiwał ciemny ekran, ale pozostawały białe paski, jakby z widocznych folderów, a po chwili wywalało mnie do pulpitu. Usunęłam całą grę, wszystkie mody i dodatki i czekała mnie ponowna instalacja wszystkiego.. I gra się włącza, ale pierwszy problem pojawia się gdy chcę zmienić rozdzielczość bądź dostosować inne opcje. Część z nich jest "szara" i nie mogę w nie kliknąć, a co do rozdzielczości, klikam i po chwili jakby "przerzuca" mi ekran, słychać, że pojawił się komunikat o potwierdzeniu zmian, ale go nie widzę i nie mogę zatwierdzić, więc po chwili ekran wraca do 4:3 i na tym koniec. Pomyślałam, że zmienię już w mieście, w grze, ale tu pojawia się kolejna niespodzianka, ponieważ gra się ładuję chwilę i wyrzuca mnie do pulpitu. Pojawia się komunikat o tym, że wystąpił problem i windows postara się go rozwiązać i koniec. Za każdym razem tak się dzieje i nic nie mogę na to poradzić, a skończyły mi się pomysły. Zaktualizowałam do wersji 1.63, (gra jest nieoryginalna, przyznaję bez bicia, aczkolwiek wcześniej śmigała bez zarzutu, do czasu). Mam Windows 8 i właściwie nowy laptop, nie ma nawet roku. Miejsca mam wystarczająco i nawet więcej. Ktoś coś? Zlituje się? Co zrobić? frown.gif

Opublikowano

Jeśli masz nieoryginalną wersję gry, odpalaj ją bezpośrednio przez Cracka, nie przez launchera. Z tego co widziałam na innych forach TS3, dużo osób ma ten sam problem, i wszyscy mówią o Windows 8. Dostępna jest w sieci łatka (uzupełnienie cracka do każdego dodatku, musisz dobrać do tego, który instalowałaś jako ostatni),która uzupełni braki w grze i umożliwi przejście do pełnego trybu gry. Ewentualnie możesz spróbować jeszcze raz zaktualizować, bo na chwilę obecną najnowszy patch ma wersję 1.67. Pamiętaj tylko, żeby nie pobierać go bezpośrednio ze strony EA, a pełną, rozpakowaną już wersję z zablokowanym dostępem do sieci, do tego crack do 1.67.

Qui est le prochain?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...