Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak będzie mi się grało ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jak będzie mi się grało w lol-a ile bym miał fpsów przy najmniej na low detalach ? Przed chwilą byłem na stronie lol-a i pisało tak(podaje minimalne wymagania)

Windows XP- a ja mam Windows XP Professional (5.1, kompilacja 2600)

Procesor Intel Pentinium 2,00 - ja mam Intel Pentinium 2,80

Ram-560mb (nie pamiętam dokładnie ale w zalecanych było 1 gb)- ja mam 1024 ram

Karta graficzna-większość kart ale muszą być kompatybilne z DirectX-ja mam kartem graficzną Ati REadon 9600/X1050 Series i Ati Readon 9600/X1050 Series Secondary i mam DirectX 9.0.

Zapomniałem dodać że komputer świeżo po formacie .

Opublikowano

Kumpel ma podobny komputer i w lol'a gra, i ma 20/25 fps, i troche tnie. Ja osobiście nie mógł bym grać na takim, bo przejść z 100fps na 20 :E

Opublikowano

nie lepiej dołożyć kasy i kupić coś lepszego ;p ? 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

nie lepiej dołożyć kasy i kupić coś lepszego ;p ?

nie każdy ma hajsu jak ty....

fps to ok 30 jednak mogą być skoki. grać da radę jednak ja napewno na takich dropach bym nic nie ugrał.

jeśli zaczynasz grać na takich - nauczysz się. gorzej jeśli mas rok wprawy na 120 fps i nagle spadasz na 20 :(

rbd2t1.png

Opublikowano

Ja już mam długo tego kompa więc...jestem przyzwyczajony do lagów ;) ale nie do lagów kiedy są 3 fps :) Instaluje teraz lola ;) Jestem na 2 etapie i pisze mi ze jeszcze 1 godz będzie się robić a mam 51 %

Opublikowano

@up tak wiem :) już wszysztko zrobionę na low mam 20 fps-ów ale grać się da lagów nie ma :) nic...ale niestety na low.

Opublikowano

Po pierwsze i najważniejsze, wyłacz synchronizację pionową oraz pogrzeb w ustawieniach karty.

PS. jeśli nie masz pojecia o czym mówię to nawet się za to nie zabieraj.

Opublikowano

najlepiej graj tak ;) ja tak grałem 3 lata 20-40 fpsów nie umiałem z silvera 5 wyjsc ^^^ 3 mc temu kupiłem kompa bo oszczedzałem xD (normalnei taki jak na IEM'ach xD) mam 400 fpsów i wyszedłem do d1 ... ale to chyba tylko dlatego ze sie nauczyłem grac w ciezkich warunkach :P

Opublikowano

Topic: poszperaj w ustawieniach lola, upewnij się że masz w ogóle sterowniki do karty graficznej, dołóż do kompa pamięci RAM to nie takie duże koszty. W sumie nie kojarze twojej karty graficznej ale ja na Intel Pentium 2.1 i Ati Radeon HD 4570(wersja Mobility dla lapka) wyciskam 70-100 FPS'ów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czarno to widzę, jeśli procek ma tylko jeden rdzeń to słabo będzie chodzić i w dodatku ta malutka ilość ramu. Na moim celeronku (2.13 ghz) ciągnęło na 9 fps, u ciebie będzie może 25.

Opublikowano

Jakos Se Poradzisz...

Srednio 25-30 Fps

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

@up

Mam od 15do25 fps . Ale bardzo dobrze mi się gra . Mam Wszysztko na low tylko szczegóły postaci mam na full a tekstury(teren) na niski a nie na b.niski . I mam do 25 fps i zadnej ściny . Tylko gdy zaczoł się mecz to mi się przytnie do 5 fps ale po 5 sekundach wszysztko działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...