Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe gry na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam jakichś ciekawych gier na telefon z Androidem. Na razie mam:

Hill Climb

Cut Of Rope

Skate Boy

Flappy Birds

Ja się na tych grach nie znam, polećcie coś ;)

Opublikowano

Smah Hit  

Fruit Ninja

Sonic Dash

Bitter Sam

Traffic Racer

SpeedX 3D

ja mam to na komie i mi styka

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Zależy, jaki masz telefon?

Osobiście mam:
Fifa 14

GTA SA

Steve's World

Dla Ciebie najlepszy chyba byłby Minecraft - Pocket Edition, lub Survivalcraft :D (bardziej mi przypasowała ta druga). Z darmowych to World of Cubes.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Ja polecam:

-Friendly Fire

-LOD tactics

-Deadzone (nie znam dokładnej nazwy, ale wpisz takie coś to ci wyskoczy)

-Blitz brigade

Opublikowano

Mam kilka gier. Jedną z pierwszych była to Angry Birds. Swego czasu grałem w nią całkiem często. Później odkryłem Robocop. Jest to typowa strzelanka. Trzeba strzelać do wszystkiego co się rusza i przy tym samemu nie oberwac. Podobno została wydana z okazji kręcenia filmu o tym samym tytule. Nie wiem jaka jest prawda. Przez długi okres jarałem się grą Jurassic Park - jest to gra strategiczna oparta na motywach filmu o tym samsy tytule. Jeżeli jesteśmy już w klimacie gier stworzonych w oparciu o komiksy czy filmy - to sprawdź jeszcze X-Men: Battle of the Atom. Dostępna jest za free w Google Play oraz AppStore.
Z innych ciekawych tytułów mogę polecić Jaws Revenge - czyli "Szczęki" - niezwykle krwawa gra. Całkiem śmieszna jest Super Sperm (+18) - chodzi o to, aby dotrzeć do celu przed konkurencją. Można poczuć się jak plemnik :)
Jeżeli lubisz śpiewać, to sprawdź The Voice: On stage - śpiewasz i poddajesz się ocenie surowego jury :)
Po więcej zajrzyj na yourapps.info/gry-na-iphona - znajdziesz tam ponad 2 tysiące recenzji gier i apek. Codziennie pojawia się kilka nowych.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...