Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moc trójcy na Vayne. Czy warto?

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja go nie skladam. moj build to : berserkery,botrk,infinity,phantom dancer,krwiopijec i lastwhisper. zamiast butow mozesz kupic zephyra lub ga. ja nie lubie ga na vayne poniewaz lubie ja full dmg papier.

Opublikowano

Tu bardziej chodzi o to, ze tam Vayne budowała się sytuacyjnie. Sytuacja wymagała od niej, aby mogła jako tako obijać wroga a autatak (i tak wzmocniony z Q) bolał podwójnie gdy doszedł jeszcze damage z Trinity. Tak jak nie zawsze buduje się Mercurial Blade, tak nie zawsze buduje się Trinity Force i podstawowy build wciąż pozostanie na nią "pewniejszy".

Ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby poeksperymentować. Trinity na Vayne nie jest wcale z gruntu złe, bo mamy spamowalne Q + jeżeli już komuś siądziemy na plecach to go dostaniemy (szybkość ruchu z pasywki postaci + z pasywki Trinity Force). Zauważmy, że Trinity daje mieszankę statów o doprawdy szerokim spectrum - jest trochę wszystkiego co niekoniecznie musi być dobre zawsze, ale czasem jak najbardziej.

Dodatkowo, nie lubię tej mody, która panuje ostatnio - małpowania rzeczy z LCS. To, ze jakiś gracz coś buduje, nie znaczy że w naszych rękach będzie mieć taką samą moc. To tak jakbyśmy zaczęli grać określonymi champami, bo są pickowane na LCS (ups!).

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja prawie zawsze buduje tri na vayne albo dravena. zapewne dlaczego zapytasz. z jej pasywką na ulcie, redem, ulepszeniem na furror i phagem z tri uwierz mi że nikt cie nie ucieknie i fraga będziesz miał w kieszeni ^^. do tego pasywka z sheena, coś pięknego. jak ci wejdzie z niej kryt do tego to z enemy nie ma co zbierać. jak najbardziej warto składać :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Moim Zdaniem Jest To Suuuuper Item Na Vayne...

Z  Q Ciagniesz 2 Razy Mocniej...

Jezeli Masz 300 DMg Z Q Ciagniesz Dodatkowe 150...

Masz 450 A Z Tree Forcem Ze Zwyklego Q Bijesz 900!!!

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...