Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto mainować?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie smurfa 20lv kupiłem za 30zł reff mam razem 28tyś IP.( i dosyć duża ilość RP + RP z Dogry.pl)

i mam pytanie, czy warto mainować Kassadina,Renektona,Xina,Gragasa,Jarvana IV,Kha'Zixa

jeżeli tak to dlaczego ? :)

Odpowiedzi zawierajace +/- post nagradzam Like.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

kassadinem nie pograsz na rankedach (nie grałem po nerfie) ale widze, że coraz rzadziej go banują
rene będzie nerfiony i to dosyć bardzo więc nie wiem czy będzie aż tak często grany 
xin jedynie jungle ma bardzo dobre ganki 
kha dobry na mida bardzo duży dmg ale nie macie jak odpushować jak was pushują jedynie walnie W, ale wtedy 5 ad team (albo jungler ap lub support)
a j4 na topa jest bardzo dobry ostatnio grałem i powiem, że daje rade jak dobrze pamiętam to 86% armor pen ma więc na tanka bardzo dobry i papierowe postacie szybko rozwala tutaj masz ss jak nim grałem 

http://scr.hu/0cl2/fq4dk

jednak sądze, że na midzie lepiej sobie radzi.

Opublikowano

Z tych champów jak dla mnie tylko Kha'Zix i Gragas dają radę.. Jarvan tak jakoś wypadł i słaby no chyba, że dobierzesz go specjalnie do Yasuo w teamie to można ładne combo zrobić ale Wukong lepszy.

Tak więc Gragas nadal grywalny, ma slowa, dobry ult wygra TF'a i ma spory burst.

Kha'Zix po nerfach nadal kosi ale bardziej na jungle bo tam może łatwo wykerować jak i wyfeedować się na gankach. Jedyny champ, który go w early może zabić to może Xin ale to wyrównana walka byłaby.

Opublikowano

Gragas mocny pick na mida. Sam w sobie jest tanky + 2 aoe skille ( Q i R ), bardzo mobilny poprzez E i dobry skill w early czyli W.

Opublikowano

Mainowanie czyli granie postacią i wyciąganie z niej jak najwiecej,wydaje mi sie ze to są trafne słowa. Np ja mainuje aktualnie takie postacie jak jax,,karthus mid,cait adc,udyr,shyv jung i leci b.dobrze. Wystarczy skill,znajomosc postaci i umiejetnosc careowania. Jak najb sie oplaca.

A z tych postaci to Kha,Grag i J4 jak dla mnie.

Opublikowano

Wystarczy skill,znajomosc postaci i umiejetnosc careowania. Jak najb sie oplaca. 

Jaja sobie robisz   xD

Mainuj sobie co chcesz, jak będziesz dobry to i kassadinem będziesz wymiatał.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...