Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista Permów

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LISTA WAŻNA DO 2014-03-26

proszę dla was ^^ lista permów HI-BLACK-KAY

http://www44.zippyshare.com/v/16667879/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/83ce8971e7cfc3316d3deed94742c915ccf9e53aff6ce73ccf8fcefff3d88b1a/analysis/

LUBI To??

Opublikowano

Teraz chwilę pogram więc posprawdzam autentyczność, trochę lipa bo nie znać które lecą immediato, ale to już niech sobie każdy zrobi a nie liczy na gotowca. Tak więc podpinam i -% za przydatny temat.

Opublikowano

No to jutro biore się do roboty i dam znać z efektów działania "listy" ;)

Narazie pan co wstawił na forum dostaje like'a ode mnie

Opublikowano

Ale to tylko jest co po czym wypada czy jak ? Bo ja nie widze żeby pisało ile sekund czy co po ile ? Powie ktoś

To tylko kolejność w jakiej lecą permy.

Opublikowano

Każde listy są już nieaktualne po updadeach :)

Liczyłem na listę i oto jest :D Szkoda tylko, ze bez czasow. Dziś przetestuję, jak dropne coś na perma to masz tygodniowy limit like :p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kolejność chyba się zgadza w 100%, ja akurat miałem pecha 30 kluczy poszło się je... i żadnego perma ;>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Każde listy są już nieaktualne po updadeach :)

Liczyłem na listę i oto jest :D Szkoda tylko, ze bez czasow. Dziś przetestuję, jak dropne coś na perma to masz tygodniowy limit like :P

w takim razie podziekuj just skilsą za liste a co do listy dziala na 1oo% troche osob u nas w clansach pod infem norberta dostalo permow xD

Opublikowano

takie listy opłaca się robić na eventy na pojedyncze dropy się nie opłaca . zawsze na Wielkanoc był zwiększony drop do 4x permów na raz wtedy można naprawdę fajne rzeczy wygrać i wtedy chce zrobić listę.

Opublikowano

JAK OTWIERAĆ ?

Permy otwieramy w sposób kolejny 

znajdujemy w jakim miejscu są permy na naszej liście szukamy pasujących permów 

następnie wiemy że po permie który wyleciał  codename scorpion [1] poleci 

cpt.souza [+] 

player name change [+]

wchodzimy do charakter do inboxa i aktywujemy skrzynkę i trzymamy kursorem myszki na YES lub ENTER kto co woli 

gdy pojawi się cpt.souza szybko otwieramy naszą skrzynkę i tu już liczymy na łut szczęścia POWODZENIA.

Opublikowano

jesli jest np. Name + scorpion to oznacza że po name jest odrazu scorpion? bo mi to po ok. 1-2 sec pojawił sie coś co było właśnie po +

Opublikowano

jesli jest np. Name + scorpion to oznacza że po name jest odrazu scorpion? bo mi to po ok. 1-2 sec pojawił sie coś co było właśnie po +

Miałem tak samo, otwierałem właśnie po tym name i dostałem cqb, dopiero sekundę potem poleciał scorpion.

Opublikowano

Wiem, że dla was głupie pytanie. Lecz z czego lecą te permy i o co chodzi z tym. (Ostatni raz grałem w 2009/10 lub wcześniej, nie licząc grania od poniedziałku)

@down
Czarna skrzynka? Ta co drobi z graczy? A jak nie to gdzie mogę ją dorwać?

Dzięki za pomoc.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...