Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 20/03 Miss, Rengar, Pantheon

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O MF-ce się nie wypowiem, bo nią nie gram ani nawet przeciwko niej. OK. W takim wypadku się wypowiem. Skoro nie widać, żeby była grana, to może w końcu chcą coś zmienić....
....Zobaczymy.

Za to Pantheon. Dla mnie ten nerf brzmi jak kiepski żart. Rozumiem - mocny w jungli, ale przepraszam bardzo, są mocniejsi......
Pozostaje tylko wzruszyć ramionami i czekać jak potoczy się sytuacja dalej, ale coraz mocniej mam wrażenie, że Riot zwyczajnie nie lubi AD casterów.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Żałosne zmiany pantheona... Skąd on ma teraz gankować bota? Pewnie na tri ledwo ledwo zasięgu starczy.

Zmiany MFki na lepsze, zdecydowanie będzie miała większy dmg.

Opublikowano

XDDDDD. Wiecie co jest śmieszne? Pantheon siedział cały sezon trzeci, a teraz go "odkryli" i już go chcą nerfić bo zbuffowali jungle (sustain lizard/golem).

Kiedyś Pantheonem mogło się skakać z Nexusa na Nexus, a teraz po tym nerfie to będzie emmmm nikim? On właśnie polegał na tym, że enemy pushuje - skok za plery. Enemy robi dragona? Skok i smite. Ale no rozumiem bo pewnie Morello się popłakusiał na normalu, że Pantheon go gnoi xDD.

Opublikowano

Chciałbym tylko, abyście spojrzeli na te dwa screeny pokazujące zasięg ulta Pantheona na 1 poziomie:

Ten screen to wersja live (dzieńdobry gankuję mida)

http://media-titanium.cursecdn.com/attachments/56/921/screenshot-panth.jpg

A ten to po zmianach na PBE:

http://media-titanium.cursecdn.com/attachments/56/923/pantheon.jpg

(prędzej dojdę tam piechotą)

Po prostu nie wierzę, żeby to został na stałe bo to wręcz idiotyczne. A raczej smutne. 
Nie grywam Pantheonem, ale rozumiem jak wiele znaczy zasięg tej umiejętności......

wikmk9.jpg

Opublikowano

GG Rito, coraz bardziej pokazują że nie powinni dostawać do rąk kwestii balansu postaci, poza tym co najdziwniejsze, sprawdza się najczarniejszy scenariusz który walnąłem od tak... niedługo creepy będą solować championów...

Mam zakupione Pantheona, nerf jego ulti jest bezsensowny. Co mnie najbardziej rozwaliło, jego ULT najpewniej ma taki sam czas castowania jak na live, więc, ten nerf spowoduje że Panth straci ważną umiejętność i po prostu maxowanie Ulta będzie bezsensownym zużyciem punktu który można spożytkować lepiej.

Opublikowano

To zaczyna się robić bezsensowne ! Ten ult pantha to było coś dla czego ludzie nim grywali. Co robi riot ? NERFFF. Powodzenia. Oby tak dalej to liczba graczy spadnie, a miniony będą solować bohaterów. Żałosne -.-

Opublikowano

i dobrze niech go nerfia w s3 ja nim duzo grywalem i sie smialem jak ludzie plakali ze z mida na botam wbijam i double kill a tera jak staram sie majnowac adc to mnie tak wkur....

Opublikowano

WON OD PANTHEONA !

Jeśli to zostanie wprowadzone, to większość graczy grający ZAWSZE Pantheonem odejdzie, lub z trudem przerzuci się na inną postać

GG RITO

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

pantheon - był mocny i napewno będzie. nerf niepotrzebny jednak nie osłabi go aż tak bardzo. iniciacja TF będzie nadal bardzo mocna więc nie ma co narzekać. steal będzie trudniejszy ale nadal na lajcie możliwy :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Wow, mf dostala naprawdę solidnego buffa, bardzo solidnego, teraz może wrócić do mety (powoli). A co do zmian pantheona to szczerze mi to leci. Nie znoszę grać tak prostymi champami, do tego zawsze banuje bo nie chce zeby z mojego teamu ktoś to brał. Nudne jak cholera, choć dziwi mnie to ze nagle teraz tak ostro milu znerfili zasieg, a to było właśnie takie dobre w nim, choć przez ostatnie sezony bez zmian.

Postać na LCS dobrze sobie radzi = nerf

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wow, mf dostala naprawdę solidnego buffa, bardzo solidnego, teraz może wrócić do mety (powoli). A co do zmian pantheona to szczerze mi to leci. Nie znoszę grać tak prostymi champami, do tego zawsze banuje bo nie chce zeby z mojego teamu ktoś to brał. Nudne jak cholera, choć dziwi mnie to ze nagle teraz tak ostro milu znerfili zasieg, a to było właśnie takie dobre w nim, choć przez ostatnie sezony bez zmian.

Postać na LCS dobrze sobie radzi = nerf

Moderator działu = logika zdań na poziomie zerówki.

Nie znosisz grać grać prostymi postaciami to po chuja banujesz je innym? Nudne jak cholera to jebnę bana na rankedzie, mimo że postać tier 1 jungla, fck logic.

@AntyWarn

Moim zdaniem nerf nie potrzebny, postać z ulta bedzie teraz podobna do Nocturna, + mniejszy czas stuna w early.

@2x up

Odezwała się osoba grająca LS/Kha w jungli lub Wukongiem, a przyjdzie nerf wukonga na 100% to bedzie płakać na forum a teraz hejt pantheona

Opublikowano

GG Rito, coraz bardziej pokazują że nie powinni dostawać do rąk kwestii balansu postaci, poza tym co najdziwniejsze, sprawdza się najczarniejszy scenariusz który walnąłem od tak... niedługo creepy będą solować championów...

Mam zakupione Pantheona, nerf jego ulti jest bezsensowny. Co mnie najbardziej rozwaliło, jego ULT najpewniej ma taki sam czas castowania jak na live, więc, ten nerf spowoduje że Panth straci ważną umiejętność i po prostu maxowanie Ulta będzie bezsensownym zużyciem punktu który można spożytkować lepiej.

Lepiej ,by zmniejszyliśmy dmg dzidy oraz jej cooldown.

Ult mnie nie boli ,a w late jak przeciwny team nie chodzi sam ,to pantheon jest słaby.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

XDDDDD. Wiecie co jest śmieszne? Pantheon siedział cały sezon trzeci, a teraz go "odkryli" i już go chcą nerfić bo zbuffowali jungle (sustain lizard/golem).

Kiedyś Pantheonem mogło się skakać z Nexusa na Nexus, a teraz po tym nerfie to będzie emmmm nikim? On właśnie polegał na tym, że enemy pushuje - skok za plery. Enemy robi dragona? Skok i smite. Ale no rozumiem bo pewnie Morello się popłakusiał na normalu, że Pantheon go gnoi xDD.

Jungla junglą ale głównie chodzi o jego W, że działa na stwory a kiedyś nie działało... MF hmmmmm idk, jest bez escapu i jak się nafeeduje to mocno bije, nie widzę sensu jej buffować bo i tak dosyć dużo robi a teraz lekki buff.

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...