Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Resetowanie sie klockow ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu/skryptu na to ze np jest wybudowany zamek, ja go griefuje niszcze, potem wpisuje komende i ten zamek przywraca sie do postaci przed griefem. Jaki to jest skrypt/plugin ?

Tak jak na castlemod, ze jak jest arena to ona sie resetuje?!

Opublikowano

Zależy jakiego typu masz serwer. Czy zamek jest częścią gry z pluginu War lub innego czy zamek wybudowany przez gracza na np. survivalu. Jeśli chodzi o zamek wybudowany na survivalu a został zgriefowany to polecam plugin LogBlock. Rejestruje wszystko co ktoś zbudował/zniszczył i z łatwością możesz delikwenta zbanować, a zamek przywrócić do pierwotnego stanu robiąc rollback. :) 

Jeśli chodzi o zamek w jakiejś grze np Capture The Flag to już zależy od pluginu jaki posiadasz do tego. Jeśli chodzi o plugin War to on automatycznie przywraca zamek do pierwotnego stanu po grze.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jak umiesz pisać pluginy to na kanale grzegorz2047 masz do tego API.

Opublikowano

Ja narazie proboje napisac skrypt na castle [tak sobie pograc z kolegami], wszystko skonczone tylko tego nie moge ogarnac !

PS. Jak mam jeszcze 

on death:

if attacker isn't a player:

if victim is a player:

Do tego isn't a player nie zalicza sie upadek, wiec jak to zrobic ze upadek tez bd sie zaliczal do tego ?

Prosze o odpowiedz !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...