Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z matmą...

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co to za pytanie? Jeśli będziesz chciał, to poprawisz, jeśli nie to nie.

Do końca roku szkolnego jest jeszcze sporo czasu, więc chyba problemu nie będzie(?)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To czy wyjdziesz zależy od ciebie. Radziłbym poprawić jedną z tych jedynek na jakąś czwórkę i już nie jesteś zagrożony o ile nie nałapiesz więcej jedynek.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kurde no zalezy mi tylko mamy taką przeje** babe z matmy, czas leci szybko i boje sie ze beda pozniej problemy kurde . No ucze sie i zalezy mi na pozytywach ale widać co wychodzi ,...

Opublikowano

Też nienawidzę maty, uczę się i nic do głowy nie wchodzi. Spróbuj poprawić chociaż jedną jedynkę na czwórkę, ewentualnie każdą z jedynek chociaż na dwóję. 

Opublikowano

Dasz rade. Ja mam 1,1,1,1 i na 90% mam poprawke(koniec roku w połowie kwietnia) wiec ja nie dam rady ale ty na luzie. W zeszlym roku mialem takie oceny z fizy jak ty z matmy i udalo mi sie

Opublikowano

A ja tam matme lubie :D

Chociaż ostatnio 0 pkt bo pomylił mi sie wzory z trygonometrii. Było by 5 :D

Idź powiedz nauczycielowi co jest że nie ogarniasz idź na jakieś zajęcia pozalekcyjne zobaczy że sie starasz to cie przepuści 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie wiem jak możesz mieć takie oceny w technikum z matmy, sam jakimś orłem nie jestem, ale w szkołach średnich można używać kalkulatora. Ogarniam tylko wzór, ogólną teorie co i jak + kalkulator i bez problemu. 

Opublikowano

Popraw jeden sprawdzian i jedną kartkowke to masz dopa

lub wejdz pod biurko (jeśli to nauczyciel) i pooraw w naturze

Opublikowano

Nie wiem jak możesz mieć takie oceny w technikum z matmy, sam jakimś orłem nie jestem, ale w szkołach średnich można używać kalkulatora. Ogarniam tylko wzór, ogólną teorie co i jak + kalkulator i bez problemu. 

No wiem kurde że to bez problemowe . Ale robię zadania w domu wszystko Ci zrobie z wzorów, podstawie i inne gówna . Przyjdzie sprawdzian to zielony. Dziś dostałem te trzecią 1 z poprawy ... :/

Popraw jeden sprawdzian i jedną kartkowke to masz dopa

lub wejdz pod biurko (jeśli to nauczyciel) i pooraw w naturze

Czy zawsze ktoś musi zajebać jakieś głupoty w normalnym poście ?

Opublikowano

Dasz rade. Ja mam 1,1,1,1 i na 90% mam poprawke(koniec roku w połowie kwietnia) wiec ja nie dam rady ale ty na luzie. W zeszlym roku mialem takie oceny z fizy jak ty z matmy i udalo mi sie

Czym ty się przejmujesz, dostaniesz parę dobrych ocen i done.

Złap trzy dwójki i już. ;-)

Opublikowano

Też mam problemy z matmą.

Ale my mamy najgorszą nauczycielką w historii szkoły jak nie naszego miasta ;)
Nic nie potrafi wytłumaczyć, sprawdziany robi takie z dupy, że szok.
Ostatni sprawdzian to było 19/26 jedynek. To mówi samo za siebie.
Ale niestety nie możemy jej zmienić chociaż próbowaliśmy bo to znajoma dyrektora ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

BTW, U mnie w technikum jest tak żeby zdać musisz mieć zaliczone wszystkie kartkówki i sprawdziany. Nie wiem jak u ciebie :D

Opublikowano

Zacznij używać mózgu i pamiętaj zasady matematyczne, u mnie w klasie ludzie którzy mają szmate z matmy poddają się na starcie i nawet nie starają sie pomyśleć jak zrobić zadanie, boją się kombinować, zrób wszystko żeby Ci wyszedl dobry wynik, ja jak nie pamiętałem wzoru czy sposobu zrobienia zadania to robiłem takie cuda że i tak mi wychodziło i 5 wpadała.

Na spokojnie, myśl, rozwiązuj zadania, jak się będziesz gorączkował"kurwa nnie zdam" to nigdy się nie nauczysz

Opublikowano

Też mam problemy z matmą.

Ale my mamy najgorszą nauczycielką w historii szkoły jak nie naszego miasta ;)

Nic nie potrafi wytłumaczyć, sprawdziany robi takie z dupy, że szok.

Ostatni sprawdzian to było 19/26 jedynek. To mówi samo za siebie.

Ale niestety nie możemy jej zmienić chociaż próbowaliśmy bo to znajoma dyrektora ;)

U nas we wszystkich pierwszych klasach na sprawdzianach leci po 25 pał na 30 osób, więc narzekasz.

Opublikowano

U nas we wszystkich pierwszych klasach na sprawdzianach leci po 25 pał na 30 osób, więc narzekasz.

Nie narzekam tylko mówię jak jest.

To u Ciebie już w ogóle coś nie gra. Bo to nie jest normalne.. albo masz tak tępą nauczycielkę albo tak tępych kolegów.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...