Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję w miarę profesjonalnego kodu do strony w notatniku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bez zbędnego opisywania,potrzebuję kody jakiegoś w miarę profesjonalnego z dużą ilością opcji / zakładki itp,chodzi mi o kod do strony którą robi sie w notatniku..

nagroda 130 like!

Opublikowano

ŻE CO KURA

• Jest limit like
  • JAKIEJ STRONY
  • W CZYM? HTML HTML5 HTML+JS HTML+PHP
  • ŻE CO KURA?  W NOTATNIKU?!
  • czego profesjonalnego
  • w czym
  • w jakim kodzie
  • na jaki temat strona
  • jakich opcji
  • jakich zakładek

Looknij na: Bootstrap (Twitter)

getbootstrap.com
Opublikowano

CMS Wordpress...

Jeśli pomogłem to zamiast gdzie kol wiek klikać najlepiej wejdź na stronę http://www.pajacyk.pl i kliknij.
W ten sposób pomogłeś. Czy to takie trudne aby wykonywać tą czynność codziennie?

Opublikowano

Kurde code ogarnij się,można dziennie limity lajki dawać aż do uzbierania owej ilości lajków

chodzi mi o kod co się wkleja do notatnika później w przeglądarce ctrl + o sie otwiera strona ...

Opublikowano

Nigdy się nie pisze stron w notatniku. Jak piszesz w edytorze to przynajmniej błędy są podkreślone a każda część kodu odpowiadająca jednej rzeczy jest w innym kolorze od drugiej itp.

Opublikowano

refresh

1. Nic o tym nie napisałeś
  2. Za like? Phi... Nic za free...
  3. "chodzi mi o kod co się wkleja do notatnika później w przeglądarce ctrl + o sie otwiera strona ..." Czego to w gimnazjum teraz uczą...

Napisz dokładnie czego potrzebujesz...

Btw. Oto kod dla ciebie

Plik: index.php

<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
    <title>KOD</title>
   </head>
  <body>
    <p style="color:red; font-size:50px;">KOD</p>
  </body>
</html>

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

:FACEPALM:

Ctrl + O - "Otwórz plik"
Powiedz dokładnie o co ci chodzi. Nie powiedziałeś nic, co miało by jakiekolwiek znaczenie. Tematyka, styl, kolorystyka, standardy, język, cokolwiek.
W sumie powiedziałem to samo co kolega TheMati0707.

Opublikowano

Zrobiłem z nudy.

Zdaję sobie sprawę, że strona nie jest napisana zbyt profesjonalnie i może zawierać drobne błędy- w razie czego pisz, postaram się pomoc.

index.html

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"><html>
<head>
  <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
  <meta name="Author" content="DxDxDxD">
  <title>Tytuł strony</title>

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="header">Nazwa strony</div>
<div id="menu">Link | Link | Link | http://www.mpcforum.pl/ | http://www.mpcforum.pl/</div>
<h1>Strona 1- strona główna</h1>
<div id="tekst">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
<br><br><br>Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwszy użyty w XV w. przez nieznanego drukarza do wypełnienia tekstem próbnej książki. Pięć wieków później zaczął być używany przemyśle elektronicznym, pozostając praktycznie niezmienionym. Spopularyzował się w latach 60. XX w. wraz z publikacją arkuszy Letrasetu, zawierających fragmenty Lorem Ipsum, a ostatnio z zawierającym różne wersje Lorem Ipsum oprogramowaniem przeznaczonym do realizacji druków na komputerach osobistych, jak Aldus PageMaker
<br><br>Udanej zabawy </div>
<div id="right">By <a href="http://www.mpcforum.pl/user/914647-dxdxdxd/">DxDxDxD</a></div>
</body>
</html>

style.css

#header {
width: 100%;
background-color: #78ed81;
top: 0px;
left: 0px;
position: absolute;
border-bottom: 2px solid #10b807;
font-weight: bold;
text-align: center;
font-size: 30px;
color: #a8173f;
text-decoration: underline;
}

#right {
right: 0px;
bottom: 0px;
text-align: right;
background-color: #78ed81;
border-top: 2px solid #10b807;
opacity: 0.7;
}

#menu {
background-color: #b4b4b4;
top: 37px;
left: 0px;
text-align: right;
color: #78ed81;
font-weight: bold;
}

h1 {
position: relative;
background-color: #dfdfdf;
top: 41px;
border: 2px solid #10b807;
color: #10b807;
}

#tekst {
position: relative;
background-color: #dfdfdf;
top: 65px;
height: 400px;
color: #10b807;
border: 1px solid black;
opacity: 0.8;
}
Opublikowano

No nie już nic ; d 

chodziło mi o taki kod co jest dostępna taka zakładka na którą można kliknąć i co przenosi do innej strony a styl to ja już sam nie ogarniam ; d

Opublikowano

Boshe,człowieku ogarnij się masz jakieś wąty to idź do ortodonty , nie mam zamiaru uczyć się html specjalnie na jakąś stronę jedną.

Leci raprocik..

czekam dalej

Opublikowano

Boshe,człowieku ogarnij się masz jakieś wąty to idź do ortodonty , nie mam zamiaru uczyć się html specjalnie na jakąś stronę jedną.

Leci raprocik..

czekam dalej

NIKT CI NIE DA GOTOWCA ZA FREEEE...

Już daliśmy ci odpowiedź, która działa... Więc nie rozumiem o co ci chodzi... a za:

Leci raprocik..

czekam dalej

Jak raportujesz kolesia który ci pomógł to tym bardziej nikt ci nie pomoże ...

Edit://

Btw. ciekawe co za ****** mod dał mi warna za tego posta, ktośtu chyba nie odróżnia spamu od opinii.. Koleś już dostał pomoc, więc nie kapuję...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Według mnie, to ty jesteś bezsensowny, mam także wrażenie że założyłeś ten temat aby nabijać se posty, tyle użytkowników odpisało ci dobrą odpowiedź, a ty jeszcze ich reportujesz, kim ty jesteś człowieku? trollem? dzieckiem jakimś? ' zakładki itp,chodzi mi o kod do strony którą robi sie w notatniku..' mam także wrażenie że nic nie wiesz o HTML i CSS, więc kod który podał wyżej ktoś, pewnie nawet i źle wsadziłeś w tym "notatniku" (co prawda w notatniku też można robić). Reszta powiedziała ci że gotowców nie dają, oraz abyś wziął się za naukę, tak samo i ja ci powiedziałem. I wiesz co, walnij jeszcze zgłoszenie na mnie, i o to ten post, lecz ja sam jestem za tym aby cb ukarać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...